Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ukradenim 'Yugićem' pokušali ubiti policajca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica maloljetnika u ukradenom automobilu jučer su u Rakitju kraj Samobora pokušala pregaziti policajca koji ih je pokušao zaustaviti, doznaje se danas u zagrebačkoj policiji koja taj slučaj vodi kao pokušaj teškog ubojstva.

Dvojica 14-godišnjaka vozila su se jučer oko 14 sati u automobilu "yugo 45", ukradenom tog dana na rovinjskom području, kada ih je u Rakitju pokušao zaustaviti 40-godišnji policajac, koji je prije toga dobio dojavu da se ukradeni "yugo" kreće iz Zagreba prema Svetoj Nedelji.

Pročitajte i ovo Novi napad na djelatnike ZET-a Sindikat prijeti zaustavljanjem prometa Napadnuta vozačica ZET-a u šoku za Dnevnik Nove TV: ''Po rukama, nogama i glavi, lupali su me gdje su stigli'' Uhićen još jedan napadač na maloljetnike Novo uhićenje VIDEO U Vukovaru uhićen još jedan napadač na maloljetnike: Policija objavila detalje

Umjesto da se zaustavi, vozač je automobilom krenuo prema policajcu. Da bi izbjegao nalet policajac je sišao s ceste na makadam, no za njim je krenuo i "yugo", pa se policajac bacio nadvožnjaka i pritom lakše ozlijedio rame i koljeno.

Dvojica maloljetnika su potom pobjegla, a za njima su u potjeru krenuli policajci. Bjegunci su pronađeni u mjestu Novaki u automobilu s kojim su zbog prebrze vožnje sletjeli s ceste.

Maloljetnici su privedeni u samoborsku policiju, a potom smješteni u Dom za odgoj djece i mladeži.

Nad njima se danas nastavlja kriminalistička obrada, kažu u policiji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene