Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dolijao mladi ''vozač''

Uhvaćen kradljivac tramvaja: Policija ga je pronašla na drugom kraju Hrvatske, jedan detalj posebno je zanimljiv

Policija je u petak navečer uhitila mladića koji je večer ranije ukrao i vozio tramvaj u Zagrebu.

Nepoznati mladić ušao je u četvrtak navečer oko 23:15 u nezaključani tramvaj na trešnjevačkoj Remizi, provozao se gotovo kilometar i pol, stao i pobjegao.

Večer kasnije uhvatila ga je policija, ali ne u Zagrebu, nego na istoku Hrvatske.

Policajci iz osječko-baranjske policijske uprave uhitili su 19-godišnjaka na svom području u večernjim satima u petak, a u subotu će biti provedeno kriminalističko istraživanje u Policijskoj upravi zagrebačkoj, objavila je policija.

Nije bilo štete ni ozlijeđenih, a kradljivac tramvaja je i sam snimio vožnju te tako policiji dao najbolji mogući trag, o čemu je izvijestio i Dnevnik Nove TV, a policija je zaprimila i videozapis iz tramvaja u vrijeme događaja pa nije bilo teško utvrditi gdje se mogući počinitelj nalazi.

Zagrebačka poliicija zaprimila je dojavu o krađi od odgovornih osoba u ZET-u te je krenula intenzivna potraga za počiniteljem zbog sumnje na kazneno djelo ''Neovlaštena uporaba tuđe pokrenete stvari''. Kao sankciju zakon predviđa i do tri godine zatvora.

Pročitajte i ovo Ukraden tramvaj Trag za policiju Dnevnik Nove TV donosi detalje bizarne krađe tramvaja

Pročitajte i ovo Spremište tramvaja na Ljubljanici Šok u ZET-u Nezapamćen slučaj u Zagrebu: "Krađi tramvaja ne treba se smijati. Tragedija je samo srećom izbjegnuta"

Navodno je riječ o mladiću zaluđenom tramvajima za kojeg je javnost saznala prije pet godina kada ni ZET nije ostao ravnodušan na njegovo znanje o javnom gradskom prijevozu, piše Jutarnji list.




 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene