Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Uhvaćen kradljivac štenadi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija uhvatila je lopova koji je, predstavivši se kao kupac, prije četiri dana ukrao dva šteneta jorkširskih terijera, poprskavši suzavcem vlasnika i njegovu petogodišnju kćer.

Policija je izvijestila da je 34-godišnji osumnjičenik s tri godine mlađim vlasnikom pasa telefonom dogovorio kupnju štenadi. U nedjelju navečer našli su se pokraj trgovine Pet centra u Heinzlovoj ulici, a osumnjičeni je nakon pregleda dvomjesečnih ženke i mužjaka jorkširskih terijera u automobilu suzavcem poprskao vlasnika pasa i njegovu kćer koja je bila na zadnjem sjedištu.

Pročitajte i ovo Tek okoćeni štenci ostavljeni su uz rijeku Vuku (Foto: Facebook) Stari tri dana Tek okoćeni štenci ostavljeni na hladnoći uz obalu Vuke, policija traga za počiniteljem Slika nije dostupna Radost za oči Toplo, vruće, oni: Obnaženi vatrogasci pozirali sa štencima

Lopov se potom dao u bijeg noseći sa sobom štenad prema svom automobilu. Vlasnik pasa ga je sustigao, no čuvši plač i vrisak svog djeteta, pustio ga je i vratio se do automobila.

Lopovu je, pak, dok je trčao, ispalo jedno štene koje je ubrzo uginulo, a kasnije je istu sudbinu doživio i drugi psić kojega je osumnjičeni stavio u vrećicu i bacio u kontejner ispred zgrade u kojoj stanuje.

U njegovu garderobnom ormariću na radnom mjestu pronađena je veterinarsko-zdravstvena svjedodžba za kućne ljubimce i sprej 'suzavac'.

Policija ga je privela istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda zbog razbojstva i nanošenja tjelesne ozljede, a moguća je i prijava za mučenje životinja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene