Mirko Filipović i psi koje je našao (Foto: screenshot Facebook)
Mirko Filipović i psi koje je našao (Foto: screenshot Facebook) Foto: screenshot Facebook

Mirko Filipovć uz cestu je pronašao dva napuštena psa koja je nahranio, očistio od krpelja koliko može, a planira ih odvesti i veterinaru. Traži nekoga tko bi ih udomio.


Mirko Cro Cop Filipović u pokušaju je da udomi dva napuštena psića.

Vezani članci Seksualno zlostavljao pse, a slučaj bi mogao u zastaru 03 Objavljena presuda za gnjusni slučaj koji je šokirao Hrvatsku: Zaposleniku Europskog parlamenta godinu dana zatvora za višegodišnje silovanje svojih pasa Preslatki štenci - 5 Fotografira novorođene štence, preslatke slike rastopit će vam srce

U subotu je na svom Facebooku objavio video zaigranih štenaca uz poruku kako ih je pronašao dan ranije u Privlaci. Filipović kaže da su psi spavali na travi uz cestu i da su vjerojatno izbačeni iz automobila.

Nahranio ih je i dao im vode te skinuo krpelje koje je mogao. U utorak će psiće odvesti i kod veterinara koji će poskidati sve kreplje i cijepiti ih.

"Ukoliko netko želi udomiti ove nesretnike neka me kontaktira. Pis su jako mladi, koliko mogu vidjeti imaju maksimalno godinu dana, a moguće i manje. Ukoliko netko odluči pružiti im dom, psi će biti cijepljeni, čipirani i kastrirani tako da neće biti nikakvog troška oko njih", poručio je Filipović. Napisao je i da bi ih, da nema toliko svojih, on uzeo sebi jer su, kaže, predragi.

"Nadam se da će se netko tko želi psa, a ne pati od toga da pas mora biti neka ekskluzivna pasmina, javiti da ih udomi", zaključio je.