Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pun stan droge

Uhićeni zbog tri tisuće tableta ecstasyja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica muškaraca su uhićena kod kojih je kriminalističkim istraživanjem pronađeno nešto više od 2700 tableta droge ecstasyja, vrijednih oko 200.000 kuna, izvijestila je splitsko-dalmatinska Policijska uprava (PU).

Uhićeni su 55-godišnji hrvatski državljanin sa širega splitskog područja i 32-godišnjak iz BiH zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo zlouporabe droga. Oni su u srijedu uhićeni u Stobreču i nakon toga je na temelju naloga suca istrage Županijskog suda u Splitu pretražen stan 55-godišnjaka u kojem je pronađeno 2799 tableta ecstasyja.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je 32-godišnjak radi preprodaje prokrijumčario navedenu količinu droge iz zemalja EU-a u Hrvatsku, koju je skrio uz pomoć 55-godišnjaka.

Kako se očekuje, uhićenici će danas popodne biti dovedeni pritvorskom nadzorniku te kazneno prijavljeni državnom odvjetništvu. (Hina)
 

Pročitajte i ovo Sandrine Josso skandal u Francuskoj Političarka optužila kolegu da joj je stavio drogu u piće: “Drhtala sam i znojila se, a onda sam ga vidjela... Rekla sam si - bježi!" Slika nije dostupna Ulovili je Kako je kutija Mentos bombona razotkrila prljave poslove policajke? Završila je iza rešetaka

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene