Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Htjeli izbjeći samoizolaciju

Pokušali iz Srbije u Hrvatsku ući s lažnim PCR testovima, policija ih uhitila na granici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vukovarsko-srijemska policija uhitila je dvojicu muškaraca koji su na Bajakovu pokušali ući u Hrvatsku s krivotvorenim PCR testovima na COVID-19 kako bi izbjegli samoizolaciju, izvijestila je u četvrtak policija.

Riječ je o dvojici muškaraca u dobi od 63 i 28 godina s prijavljenim prebivalištem na području Karlovačke županije, a koji borave u Srbiji zbog zaposlenja te imaju prijavljen privremeni odlazak iz Hrvatske.

Policija tvrdi da su pri ulaznoj kontroli u 00:12 na graničnom prijelazu Bajakovo policijskim službenicima predočili krivotvorene obrasce negativnog PCR testa na SARS-CoV-2 Instituta za javno zdravlje Srbije kako im se, sukladno odluci Stožera civilne zaštite RH, ne bi odredila mjera samoizolacije na adresi prebivališta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pogledalo ga više od 47.000 građana U videu tvrdio da će se stanovnici Banije prisilno cijepiti, reagirala policija

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Gospodarske malverzacije Ispostavljali lažne račune: Dvojac iz Vinkovaca oštetio državu za gotovo 17 milijuna kuna

Osumnjičeni su uhićeni te su nadležnom državnom odvjetništvu protiv njih podnesene kaznene prijave, navode iz policije.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene