Fizički obračun, ilustracija
Fizički obračun, ilustracija Foto: Getty Images

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv hrvatskog državljanina zbog postojanja osnovane sumnje da bi počinio ubojstvo.


Postoji osnovana sumnja da je okrivljeni 34-godišnjak 9. lipnja 2020. oko 2 sata, zajedno s prijateljem, došao do adrese muškarca u Zagrebu kako bi s njim porazgovarao oko navodnog duga u iznosu od 200 kuna, objavilo je zagrebačko Državno odvjetništvo.

Muškarca je zatekao u društvu njegovih prijatelja i započeli su verbalni sukob. Postoji osnovana sumnja da ga je tijekom sukoba, u namjeri da ozlijedi muškarca, udario šakom u glavu, uslijed čega je muškarac pao na leđa i udario glavom i tijelom u tlo te pritom zadobio ozljede glave, trupa i svih udova te prijelom VI. do VIII. rebra. Daljnji fizički napad na muškarca spriječile su prisutne osobe.

Policija, ilustracija - 1 U Puli šipkama i palicom nasrnuli na starijeg muškarca koji je priskočio u pomoć supruzi

Taksi, ilustracija Novi napad na taksista! Pretukao vozača pa se odvezao njegovim automobilom

Muškarcu je istoga dana u jutarnjim satima pružena medicinska pomoć nakon koje je otpušten na kućnu njegu, no 13. lipnja 2020. preminuo je u obiteljskoj kući uslijed iskrvarenja do kojega je došlo zbog prijeloma rebara.