Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PREVEZEN U BOLNICU

U Puli šipkama i palicom nasrnuli na starijeg muškarca koji je priskočio u pomoć supruzi

Policija, ilustracija - 1
Policija, ilustracija - 1 Foto: DNEVNIK.hr
U Puli je grupa muškaraca napala starijeg gospodina kad je uskočio supruzi u pomoć.

Danas poslijepodne grupa muškaraca nasrnula je na starijeg gospodina koji ima oko 70 godina. Sukob se dogodio na križanju Kranjčevićeve i Marulićeve ulice.

Napadu je prethodio sukob između dvojice muškaraca i žene unesrećenog, koja je slučajno okrznula napadače kišobranom, neslužbeno doznaje Glas Istre.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna uhićena šestorica muškaraca Prokrijumčarili najmanje 229 kilograma marihuane, jedan član zločinačkog udruženja bio je hrvatski policajac

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna mamio djecu preko instagrama U BiH uhićen muškarac zbog pedofilije, u Hrvatskoj već osuđen zbog sličnih kaznenih djela

Zatim su napadači burno reagirali, pritom nasrnuvši na ženu te kad joj je suprug priskočio u pomoć, došlo je još nekoliko muškaraca te su i njega napali. Navodno su se služili šipkom i palicom te su ga cipelarili kada je pao na pod.

Iz pulske policije potvrdili su nam informaciju da je muškarac, 1952. godište, ozlijeđen i prevezen je u OB Pula

''Policijski službenici utvrđuju okolnosti i tragaju za osobama koje se dovode u vezu s ovim događajem'', priopćili su.

''Dosad provedenim izvidima utvrđeno je kako se skupina muških osoba verbalno sukobila s 58-godišnjom ženom, nakon čega je na mjesto događaja pristigao 69-godišnjak, kojeg su muškarci fizički napali. Zbog zadobivenih ozljeda, 69-godišnjak je prevezen u pulsku bolnicu. Težina njegovih ozljeda zasad nije poznata'', izvijestili su.

Policijski službenici pronašli su dvije osobe koje se dovode u vezu sa sukobom te nastavljaju tragati za preostalim sudionicima događaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene