Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ubijali curice jer je otac htio sina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Staroj Gradišci, gotovo tjedan dana nakon otkrića čedomorstava u stanu obitelji Mutnjaković, sve su učestalije priče kako su se roditelji 'rješavali' tek rođene djece, jer je otac Krešimir htio sina.

Prije dvije godine obitelj Mutnjaković bila je pod istragom zbog sumnje na čedomorstvo. Tijelo djeteta nije nađeno, a policajac Krešimir Mutnjaković prošao je poligrafski test. Tada je obustavljena istraga. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Javnost u šoku Strava na Božić: U stanu pronađena tijela majke i četvero djece, svi su ubijeni Slika nije dostupna Pojačan ulaz na granici Pojačan promet u smjeru mora, vozi se u kolonama

Sada kad su tijela pronađena, priča prema kojoj otac nije znao ništa o trudnoći svoje supruge Danijele u Staroj Gradiški svima je nevjerojatna. 

Umirovljeni policijski inspektor Branko Lazarević objasnio je kako poligraf kao dokazno sredstvo bez drugih indicija nije pouzdan. Više služi kao pomoćno sredstvo za eliminaciju.

O zločinu u obitelji Mutnjaković policija je, prema riječima ravnatelja Centra Branka Medulića, Centar za socijalnu skrb obavjestila tek tri dana nakon pronalaska ostataka mrtvog novorođenčeta. Za to su vrijeme tri djevojčice, od kojih je najstarijoj tek pet godina, bila predane na skrb ocu.

Centar sada treba utvrditi u kakvim su uvjetima smještene djevojčice, koje trenutano borave kod bake, te imaju li potrebu za psihološkom pomoći.

Ravnatelj Centra potvrdio je kako su prije dvije godine u Novoj Gradiški dobili anonimnu dojavu o misterioznom nestanku trbuha i djeteta trudnice, no nisu pronašli konkretne dokaze koje bi uputile na čedomorstvo. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene