Obavijesti Video Pretražite Navigacija
poskliznula se i pala

Tragedija kod Slunja: U rijeci Korani utopila se žena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na obali rijeke Korane u mjestu Točak u gradu Slunju utopila se državljanka Afganistana koja je s grupom prelazila rijeku.

Karlovačka policija javila je kako je u srijedu na obali rijeke pronašla nekoliko stranih državljana te je utvrdila da se jedna ženska osoba iz grupe, prilikom prelaska rijeke Korane, utopila.

Pročitajte i ovo Granični prijelaz Svilaj Pokušali ilegalno ući u Hrvatsku Policajci pretraživali kamion, a onda se oglasio uređaj za otkucaje srca: Objavljeni detalji akcije Lampedusa, brodica s migrantima (Foto: AFP) AKCIJA SPAŠAVANJA Tragedija u Italiji: Utopio se petomjesečni dječak

Državljanka Afganistana se poskliznula i pala u rijeku.

"Policijska uprava karlovačka provodi kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti ulaska i boravka osoba u Republici Hrvatskoj dok je dosadašnjim radom utvrđeno da se radi o državljanima Afganistana koji su nezakonito prešli državnu granicu, a koji su izrazili namjeru za međunarodnom zaštitom u Republici Hrvatskoj.

O svim prikupljenim informacijama ovog događaja bit će obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu", javila je policija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene