Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U pucnjavi na OMV-u ranjena jedna osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je osoba jutros ranjena u pucnjavi na benzinskoj crpki OMV-a u Mutilskoj ulici u Puli, izvijestila je danas istarska Policijska uprava.

Prema riječima istražnog suca Županijskog suda u Puli Eugena Pustijanca, koji je s policijom obavio očevid, jutros oko 6 sati fizički su se sukobili 34-godišnji D.P. i 43-godišnji Ž. K., obojica iz Pule, koji su bili gosti caffe-bara u sklopu benzinske crpke.

Pročitajte i ovo Ubijeni policajci u Sjevernoj Karolini ubijen i napadač Četvero policajaca ubijeno, četvero ranjeno: Došli su uhititi zločinca, a onda je na njih otvorena vatra Pucnjava u Charlotteu Sjeverna Karolina Pucnjava u SAD-u: Na policajce na zadatku otvorena vatra, trojica ranjena, jedan ubijen?

U međusobnu naguravanju izvan lokala 43-godišnjak je u jednom trenutku izvadio vatreno oružje i ispalio tri hitca od kojih su dva pogodila 34-godišnjaka u potkoljenicu i trbuh. Ozlijeđeni je hitno prevezen u pulsku Opću bolnicu gdje je operiran i nije u životnoj opasnosti.

Ž.K. je pobjegao s mjesta događaja, no oko 8,35 sati policija ga je uhitila u naselju Vidikovcu, a nakon kriminalističke obradbe i saslušanja bit će sproveden u Istražni centar Županijskog suda u Puli.

Istraga se nastavlja.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene