Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neprilagođena brzina

U dvije nesreće izgorjele dvije osobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oko 23,35 sati u mjestu Balinci, dogodila se prometna nesreća u kojoj su do neprepoznatljivosti izgorjeli osobni automobil i vozač.

Pročitajte i ovo Kamion se zabio u kuću kod Vinkovaca zabio se u kuću FOTO Šokantno svjedočanstvo: "Zatresla se kuća, žena vrišti i plače, pao je krov na dijete" Ilustracija Završena obdukcija Policija otkrila uzrok smrti osobe pronađene u Bosutu

Nesreća se dogodila kada je najvjerovatnije 46-godišnji vlasnik vozila upravljao osobnim automobilom i kretao se mjestom Balinci u pravcu mjesta Četekovac, te je izlaskom iz blagog zavoja u desno uslijed neprilagođene brzine vozilom prešao preko cijele širine kolnika, zahvatio bankinu i prednjim dijelom vozila udario u betonski rub mosta i metalnu zaštitnu ogradu potoka.

Kako saznajemo iz virovitičke policije 46-godišnjak je pola sata prije nesreće nazvao suprugu i rekao da brzo stiže doma u Četekovac.

Automobil je sletio u putni kanal, prevrnuo na krov te zapalio. Vozilo i vozač su izgorjeli do neprepoznatljivosti.

Tijelo preminulog prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Virovitica gdje će biti izvršena obdukcija, utvrđen uzrok smrti i točan identitet vozača.

Zbog kvara izgorio vozač u Slavoniji

Druga stravična nesreća dogodila se oko 2.30 u Slavoniji , između Beravaca i Gundinaca kada se zapalio Fiat Punto. Kako saznajemo iz brodsko - posavske policije, automobil se najvjerojatnije zapalio zbog kvara na sustavu za dovod goriva.

Vatra se u kratkom roku proširila na cijeli automobil i kada su vatrogasci intervenirali i ugasili požar, unutra su uočili tijelo. 'Osoba je bila u neprepoznatljivom stanju i nije još poznato niti kojeg je spola. Više informacija bit će poznato nakon obdukcije koja bi se trebala obaviti danas', potvrdila nam je glasnogovornica Kata Nujić.

Vlasnik Fiata Punta je 23-godišnji mladić, no ne zna se je li on nastradao. (J.G./Hina) 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene