Pas Kiro
Pas Kiro Foto: Prijatelji životinja/Facebook

Pas Kiro uginuo je u mukama četiri dana nakon što mu je netko u okolici Osijeka stavio petardu u anus i zapalio ju.


Prijatelji životinja objavili su u subotu da je uginuo psić Kiro koji se četiri dana borio za život nakon što mu je u okolici Osijeka nepoznati počinitelj stavio petardu u anus.

Vezani članci Dom zdravlja Osijek U Hrvatskoj 867 zaraženih, ozdravilo 67 ljudi. Objavljeni novi podaci po županijama Policija provjerava propusnice Pet osoba iz Virovitičko-podravske županije prijavljeno zbog širenja lažnih vijesti o koronavirusu na društvenim mrežama

''Kiro se mučio danima pokušavajući ostati na životu, no unatoč velikoj volji za životom i trudu veterinara podlegao je stravičnim ozljedama'', napisali su na službenoj stranici udruge koja se pita ''koliko je žrtava potrebno da se zabrani korištenje petardi''.

''Prijatelji životinja se pitaju koliko ljudskih i životinjskih žrtava je potrebno da se na prvo mjesto stavi javni interes nadajući se da ovakve fotografije kao i fotografije izgubljenih dječjih prstiju i očiju više nećemo gledati'', poručuju iz udruge. Građane mole da prijave sve slučajeve mučenja, zlostavljanja i zanemarivanja životinja te podsjećaju da, prema Kaznenom zakonu, Kirinom mučitelju prijetu godinu dana zatvora.