Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traga se za monstrumom

Stravičan slučaj mučenja psa kod Osijeka: ''Koliko žrtava je potrebno da se zabrani korištenje petardi?''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pas Kiro uginuo je u mukama četiri dana nakon što mu je netko u okolici Osijeka stavio petardu u anus i zapalio ju.

Prijatelji životinja objavili su u subotu da je uginuo psić Kiro koji se četiri dana borio za život nakon što mu je u okolici Osijeka nepoznati počinitelj stavio petardu u anus.

Pročitajte i ovo Ilustracija zaostajemo za prosjekom Objavljeni su podaci o BDP-u, izjednačeni smo s Mađarskom i na začelju smo EU-a Ris na području Parka prirode Učka Lijepo iznenađenje U Parku prirode Učka snimljena je rijetka "velika zvijer": Ova divlja životinja na tom području nije viđena desetljećima

''Kiro se mučio danima pokušavajući ostati na životu, no unatoč velikoj volji za životom i trudu veterinara podlegao je stravičnim ozljedama'', napisali su na službenoj stranici udruge koja se pita ''koliko je žrtava potrebno da se zabrani korištenje petardi''.

''Prijatelji životinja se pitaju koliko ljudskih i životinjskih žrtava je potrebno da se na prvo mjesto stavi javni interes nadajući se da ovakve fotografije kao i fotografije izgubljenih dječjih prstiju i očiju više nećemo gledati'', poručuju iz udruge. Građane mole da prijave sve slučajeve mučenja, zlostavljanja i zanemarivanja životinja te podsjećaju da, prema Kaznenom zakonu, Kirinom mučitelju prijetu godinu dana zatvora.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene