Pas Kiro
Pas Kiro Foto: Prijatelji životinja/Facebook

Pas Kiro uginuo je u mukama četiri dana nakon što mu je netko u okolici Osijeka stavio petardu u anus i zapalio ju.


Prijatelji životinja objavili su u subotu da je uginuo psić Kiro koji se četiri dana borio za život nakon što mu je u okolici Osijeka nepoznati počinitelj stavio petardu u anus.

Vezani članci Autobusni kolodvor - 2 Zemlja bez demografske politike: U osam godina 300 tisuća ljudi napustilo je Hrvatsku, zabrinjava i podatak koji smo u svijetu po starosti stanovništva Koronavirus, ilustracija - 3 Hrvatska ima 2904 nova slučaja zaraze. Istarski stožer objavio novu odluku o načinu odvijanja nastave

''Kiro se mučio danima pokušavajući ostati na životu, no unatoč velikoj volji za životom i trudu veterinara podlegao je stravičnim ozljedama'', napisali su na službenoj stranici udruge koja se pita ''koliko je žrtava potrebno da se zabrani korištenje petardi''.

''Prijatelji životinja se pitaju koliko ljudskih i životinjskih žrtava je potrebno da se na prvo mjesto stavi javni interes nadajući se da ovakve fotografije kao i fotografije izgubljenih dječjih prstiju i očiju više nećemo gledati'', poručuju iz udruge. Građane mole da prijave sve slučajeve mučenja, zlostavljanja i zanemarivanja životinja te podsjećaju da, prema Kaznenom zakonu, Kirinom mučitelju prijetu godinu dana zatvora.