Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Automobil potpuno izgorio

U nesreći na A3 poginuli muškarac i djevojčica (3): ''Da je netko nazvao policiju i vatrogasce spasio bi im živote''

Ivan Vuleta (Foto: Dnevnik.hr)
Ivan Vuleta (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Ivan Vuleta (Foto: Dnevnik.hr) Ivan Vuleta (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Autocesta i vatrogasci (Foto: Dnevnik.hr) Autocesta i vatrogasci (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Krešimir Šimić (Foto: Dnevnik.hr) Krešimir Šimić (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Očevid u tijeku (Foto: Dnevnik.hr) Očevid u tijeku (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +1 Očevid vatrogasaca (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/6 >>
Strašna prometna nesreća na autocesti kod Slavonskog Broda od nedjelje poslijepodne ima tragičan ishod. Obdukcija je pokazala da su smrtno stradali djevojčica od nepune tri godine i muškarac. Automobil njemačkih registracijskih oznaka iz nepoznatog je razloga sletio u šikaru, potom i u cijelosti izgorio.

Za djevojčicu od nepune tri godine i vozača automobila koji je sletio s autoceste kod Slavonskog Broda nije bilo spasa. Vozilo je u potpunosti izgorjelo.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena Stjepan i Katarina Đerek Velika tragedija Albanska vozačica koja je skrivila nesreću u kojoj su poginuli brat i sestra puštena iz bolnice pa odmah uhićena

Što je presudilo stravičnoj nesreći, a potom i požaru, policiji je još uvijek nepoznato. "Došlo je do slijetanja osobnog automobila s prometne trake na zelenu površinu, nakon čega je došlo do probijanja zaštitne žičane ograde i prevrtanja automobila na krov u obližnjem šipražju'', izvijestio je glasnogovornik PU brodsko-posavske Krešimir Šimić.

Nije bilo nikoga da pozove pomoć

Ni intervencija više vatrogasnih ekipa nije pomogla. Stigli su 15 minuta nakon dojave i imali otežan pristup. "Automobil je već bio u razbuktanoj fazi, tako da što se tiče unesrećenih koji su ostali u automobilu, nažalost, njima nismo mogli pomoći. Sama intervencija je bila dosta zahtjevna jer se vozilo nalazilo u šikari koje je prešlo preko kanala", rekao je Ivan Vuleta, zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Slavonski Brod.

Teška okolnost je i da u trenutku slijetanja vozila nije bilo nikoga tko bi pozvao pomoć. "Da su uspjeli pripadnici vatrogasne postrojbe na vrijeme doći na mjesto događaja, ugasiti požar, sigurno taj čimbenik da je netko nazvao policiju i vatrogasce bi spasio osobama život'', kazao je Šimić.

Identitet poginulih policija ne otkriva, a službeni rezultati obdukcije još se čekaju. Kako bi smanjili broj stradalih u prometu, policija od kolovoza i oštrije kažnjava. To je dovelo i do rezultata. U tom je mjesecu poginulo 25 osoba, što je 19 manje nego u kolovozu prošle godine.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene