Teška prometna nesreća na autocesti A3 u blizini Bukovlja, nedaleko Slavonskog Broda. Automobil je sletio s ceste i zapalio se. Policija je potvrdila da su poginule dvije osobe.

Galerija


Policija je nešto prije 20 sati poslala novo priopćenje vezano za nesreću koja se dogodila u nedjelju oko 15 sati, na autocesti A3, kod Bukovlja.

Vezani članci Policija, ilustracija (Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL) Jedna osoba poginula u slijetanju automobila s ceste kod Siska Plinska boca i vatrogasci, ilustracija (Foto: Marko Prpic/PIXSELL) Vozač ozlijeđen: U automobilu prevozio plinsku bocu, zapalio cigaretu, pa izazvao – detonaciju

"Prema trenutnim saznanjima u osobnom automobilu njemačkih registracijskih oznaka nalazile su se dvije osobe koje su smrtno stradale. Policijski službenici u suradnji sa zamjenicom Županijske državne odvjetnice obavljaju očevid na mjestu događaja, a kojim će se utvrditi što je prethodilo ovoj prometnoj nesreći", navela je policija.

O rezultatima očevida policija će u ponedjeljak objaviti priopćenje.

Službenik Odnosa s javnošću PU brodsko posavske Krešimir Šimić je ranije, oko 19 sati, dao izjavu za medije vezano za nesreću na autocesti A3.

Kazao je kako je policija o nesreći dobila dojavu oko 15 sati. "Odmah po dojavi policija je izašla na teren te utvrdila da je došlo do probijanja ograde i slijetanja vozila u šikaru. Na mjesto događaja izašli su odmah vatrogasci i županijska državna odvjetnica.

Vozilo u potpunosti izgorjelo

"Vozilo je u potpunosti izgorjelo i imalo je njemačke registracijske oznake“, rekao je Šimić.

Iz JVP Grada Slavonskog Broda također su nam ranije potvrdili da ima mrtvih. Rekli su nam da su dojavu o požaru automobila dobili oko 15 sati i da je požar ugašen. Vatrogasci su oko 17.30 bili još na mjestu događaja.

Zbog prometne nesreća, promet se odvijao jednim trakom.