Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija kraj Slavonskog Broda

Policija o stravičnoj nesreći na A3: "Poginule dvije osobe, automobil njemačkih registarskih oznaka u potpunosti izgorio"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teška prometna nesreća na autocesti A3 u blizini Bukovlja, nedaleko Slavonskog Broda. Automobil je sletio s ceste i zapalio se. Policija je potvrdila da su poginule dvije osobe.

Policija je nešto prije 20 sati poslala novo priopćenje vezano za nesreću koja se dogodila u nedjelju oko 15 sati, na autocesti A3, kod Bukovlja.

Pročitajte i ovo Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet Spašavanje posjetitelja iz žičare u Turskoj Ozlijeđeno deset osoba VIDEO Strašna nesreća na žičari u Turskoj: Jedna osoba poginula, još traje evakuacija zaglavljenih u kabinama

"Prema trenutnim saznanjima u osobnom automobilu njemačkih registracijskih oznaka nalazile su se dvije osobe koje su smrtno stradale. Policijski službenici u suradnji sa zamjenicom Županijske državne odvjetnice obavljaju očevid na mjestu događaja, a kojim će se utvrditi što je prethodilo ovoj prometnoj nesreći", navela je policija.

O rezultatima očevida policija će u ponedjeljak objaviti priopćenje.

Službenik Odnosa s javnošću PU brodsko posavske Krešimir Šimić je ranije, oko 19 sati, dao izjavu za medije vezano za nesreću na autocesti A3.

Kazao je kako je policija o nesreći dobila dojavu oko 15 sati. "Odmah po dojavi policija je izašla na teren te utvrdila da je došlo do probijanja ograde i slijetanja vozila u šikaru. Na mjesto događaja izašli su odmah vatrogasci i županijska državna odvjetnica.

Vozilo u potpunosti izgorjelo

"Vozilo je u potpunosti izgorjelo i imalo je njemačke registracijske oznake“, rekao je Šimić.

Iz JVP Grada Slavonskog Broda također su nam ranije potvrdili da ima mrtvih. Rekli su nam da su dojavu o požaru automobila dobili oko 15 sati i da je požar ugašen. Vatrogasci su oko 17.30 bili još na mjestu događaja.

Zbog prometne nesreća, promet se odvijao jednim trakom.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene