Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U nesreći četvero ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četiri su osobe ozlijeđene u frontalnom sudaru dvaju automobila večeras na Čučerskoj cesti koja je zbog nesreće u oba smjera zatvorena za promet, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Prema prvim policijskim informacijama u nesreći je oštećen električni stup, pa promet, osim razbijenih automobila, onemogućavaju i električne žice koje su pale na kolnik.

Pročitajte i ovo Ilustracija 24-godišnji recividist Uhićen motorist u čijoj je potjeri stradao policajac: Ima čak 62 prijave zbog 154 prometna prekršaja Frontalni sudar u Varaždinu završio očevid FOTO Doznajemo detalje frontalnog sudara u Varaždinu, auto vozio maloljetnik

Nesreća se dogodila oko 20,20 sati na Čučerskoj cesti kod kućnog broja 119. Uzroci frontalnog sudara dvaju automobila još nisu poznati, kao ni vrsta ozljeda osoba koje su se nalazile u automobilima.

U zagrebačkoj policiji, koja je nedavno na mjestu nesreće započela očevid, ističu da će se promet Čučerskom otvoriti čim se za to stvore uvjeti, a više informacija najavili su nakon očevida.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene