Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Dugoj Resi

Sin nožem ubio oca u dvorištu obiteljske kuće, susjedi kažu da su se često svađali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je u Dugoj Resi uhitila muškarca zbog ubojstva 61-godišnjaka.

Karlovačka policija u srijedu ujutro zaprimila je dojavu da je u dvorištu obiteljske kuće u Dugoj Resi ubijen muškarac. Policija nam je potvrdila da je hladnim oružjem usmrćen 61-godišnjak. Zbog povezanosti s ubojstvom policija je uhitila jednu mušku osobu.

Pročitajte i ovo Ivica Kropek, voditelj Službe općeg kriminaliteta policije Dva ubojstva Osumnjičeni za ubojstvo supruge imao je dozvolu za oružje, a policija otkrila i što se zna o ubojstvu na Srednjacima Danka Ilić Tijelo nije pronađeno Načelnik policije o Dankinim ubojicama: "Oni o tome govore hladno, kao da su udavili mače". Otkrio i moguće razloge zašto kriju gdje je tijelo djevojčice

Na mjestu događaja zamjenik županijske državne odvjetnice Dubravko Skolan potvrdio je da je riječ o obiteljskom sukobu, odnosno da je sin nožem nasrnuo na oca u dvorištu, piše Radio Mrežnica. Skolan je kazao da niti jedan od njih nije u kaznenoj evidenciji.

''Prema mojim osobnim informacijama koje sam pokušao prikupiti prije dolaska ovamo, nije bilo kaznenog prijavljivanja ni žrtve ni počinitelja zbog kaznenih djela nasilja u obitelji ili djela koja uključuju nasilje. Jesu li prekršajno evidentirani, u ovom vam trenutku ne bih mogao reći'', rekao je zamjenik državne odvjetnice. Dodao je da se počinitelj nije opirao uhićenju te da nema svjedoka ubojstva.

Susjedi kažu da ovo nije prvi put da su se otac i sin posvađali, ali nitko nije slutio da će svađa završiti tragično, piše Radio Mrežnica.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene