Policija je u Dugoj Resi uhitila muškarca zbog ubojstva 61-godišnjaka.

Galerija


Karlovačka policija u srijedu ujutro zaprimila je dojavu da je u dvorištu obiteljske kuće u Dugoj Resi ubijen muškarac. Policija nam je potvrdila da je hladnim oružjem usmrćen 61-godišnjak. Zbog povezanosti s ubojstvom policija je uhitila jednu mušku osobu.

Vezani članci U nesreći na Jarunu poginula jedna osoba - 3 Teška nesreća na zagrebačkom Jarunu: Ispod stabla smrskani automobil, jedna osoba poginula Njemačka kancelarka Angela Merkel Merkel osudila rasističko ubojstvo Georgea Floyda: "Rasizam je užasna stvar, a nažalost postoji i u Njemačkoj"

Na mjestu događaja zamjenik županijske državne odvjetnice Dubravko Skolan potvrdio je da je riječ o obiteljskom sukobu, odnosno da je sin nožem nasrnuo na oca u dvorištu, piše Radio Mrežnica. Skolan je kazao da niti jedan od njih nije u kaznenoj evidenciji.

''Prema mojim osobnim informacijama koje sam pokušao prikupiti prije dolaska ovamo, nije bilo kaznenog prijavljivanja ni žrtve ni počinitelja zbog kaznenih djela nasilja u obitelji ili djela koja uključuju nasilje. Jesu li prekršajno evidentirani, u ovom vam trenutku ne bih mogao reći'', rekao je zamjenik državne odvjetnice. Dodao je da se počinitelj nije opirao uhićenju te da nema svjedoka ubojstva.

Susjedi kažu da ovo nije prvi put da su se otac i sin posvađali, ali nitko nije slutio da će svađa završiti tragično, piše Radio Mrežnica.