HGSS, ilustracija (Foto: HGSS) - 3
HGSS, ilustracija (Foto: HGSS) - 3

HGSS-ovci su odmah po dojavi o nestanku muškarca izašli na teren s 30 ljudi, dronovima i potražnim psima, a dignut je i helikopter.


Policija je u večernjim satima objavila da je kod Omiša, na predjelu Fortica, oko 19:40 pronađeno beživotno tijelo muškarca.

Vezani članci Očevid na autocesti A11 (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL) Pronađeno tijelo na prilaznom kolniku autoceste A11, policija još istražuje što se točno dogodilo Tijelo žene pronađeno zakopano u garaži (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL) "Neka tri muškarca iznose mrtvo tijelo iz zgrade": Danima je držao leš djevojke u stanu, zvao prijatelje da mu pomognu da ga se riješi

Kako javlja Dalmacija danas, riječ je o 52-godišnjem Amerikancu koji je jučer nestao na tom dijelu i za kojim je trajala velika potraga HGSS-a i omiških vatrogasaca. Po navodima tog portala, Amerikanac se izdvojio iz grupe, u 11 sati je posljednji put viđen na Fortici iznad Omiša, a u 12 sati se nije pojavio na ukrcaju na brodu "Plomin" na kojem je na kružnom putovanju.

HGSS-ovci su odmah izašli na teren s 30 ljudi, dronovima i potražnim psima, a dignut je i helikopter, no potraga je nažalost završila pronalaskom mrtvog tijela.

Očevid je u tijeku, a po njegovu okončanju bit će poznato više detalja.