Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Je li obračunu prethodila svađa?

Tragedija u Splitu: Kruži nekoliko verzija događaja, a roditelji su u strahu za svoju djecu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tragedija u Splitu. 18-godišnji mladić umro je nakon što ga je nožem izbo vršnjak.

Na splitskoj Zapadnoj obali u nedjelju gore svijeće. Pred nedovršenim hotelom Marjan u subotu navečer je okončan jedan mladi život. Policija bez puno detalja, istraga još traje.

Pročitajte i ovo Ilustracija što se dogodilo? Ubojica mladog Splićanina na hitnu dovezen s ozljedama glave i čeljusti: Prebacili ga u drugi zatvor Mjesto na kojemu je ubijen 22-godišnjak u Splitu - 1 Ubojstvo u Splitu Ubojici 22-godišnjaka iz Splita određen jednomjesečni istražni zatvor

'U subotu navečer oko 20 sati i 30 minuta primili smo dojavu da je pronađena mlađa muška osoba s ubodnom ranom', kazala je Antonela Lolić iz PU Splitsko-dalmatinske.

Na pragu punoljetnosti 18-godišnjaka je nožem izgleda izbo njegov vršnjak.

'Policijski službenici su tijekom večeri u službene prostorije priveli dvije osobe koje se dovode u vezu s ovim događajem'.

Navodno je obračunu nožem prethodila svađa dvije skupine. Ne zna se je li bila riječ o dogovorenom sukobu. Teško je uopće komentirati što osjeća obitelj stradalog mladića. Mnogi roditelji su nakon prve vijesti o ubojstvu panično zvali djecu na mobitel.

Godinama se svjedoči o porastu nasilja među mladima. Počinitelj je kod sebe imao nož. Ubojica, koji i sam ima 18 godina, ovim činom obilježio je i svoju sudbinu. Navodno su mu prijatelji pomogli u bijegu, a po toj priči i nož su negdje odbacili. No, policija rješava slučaj. 

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene