Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvije osobe privedene

UBOJSTVO U SPLITU Preminuo mladić pronađen s ubodnom ranom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema službenim informacijama splitska je policija nešto prije 21 sat zaprimila dojavu da je na Zapadnoj obali u Splitu pronađena muška osoba s ubodnom ranom.

Na Obali kneza Branimira pronađena je u subotu navečer muška osoba s ubodnom ranom, izvijestila je splitska policija koja je dojavu zaprimila u 20:50 sati. 

Pročitajte i ovo Mjesto na kojemu je ubijen 22-godišnjak u Splitu - 4 Napala ga braća narkomani Splićani u šoku nakon ubojstva mladog nogometaša: "Ta braća bi dosađivala, tražila euro, viđali smo tu i Zavadlava" Očevid u Splitu na mjestu gdje je mladić uboden nožem - 1 Uhićene dvije osobe FOTO Krvava noć u Dalmaciji: Ovo je mjesto strašnog ubojstva, policija objavila nove detalje

Osoba je naknadno preminula. Izvješten zamjenik županijskog državnog odvjetnika koji će rukovoditi očevidom.

Kako doznajemo uhićene su i u prostorije policije dovedene dvije osobe koje se dovode u vezu s događajem. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

Prema pisanju lokalnih medija, a te informacije su neslužbene, došlo je do fizičkog sukoba među dvojicom mladića tijekom kojeg je jedan od njih drugog uboo nožem u prsa. Ozlijeđeni je mladić prevezen u bolnicu, ali ga liječnici nisu uspjeli spasiti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene