Policija, ilustracija (Foto: Pixsell,Duško Jaramaz)
Policija, ilustracija (Foto: Pixsell,Duško Jaramaz) Foto: Pixsell,Duško Jaramaz

U petak oko 14:45 na nadvožnjaku državne ceste D2, između naselja Jugovo Polje i Cabuna kod Slatine, dogodila se prometna nesreća u kojoj je poginuo 51-godišnji vozač osobnog automobila, javlja policija.


51–godišnjak je vozio automobil slatinskih registracijskih oznaka od pravca naselja Cabuna u pravcu Virovitice. Dolaskom na nadvožnjak iz nepoznatih razloga je skrenuo na suprotni kolnički trak kojim je u tom trenutku iz suprotnog smjera dolazio kamion đakovačkih registarskih oznaka. Kamion je vozio 62–godišnjak.

Vezani članci Kod Virovitice se prevrnuo kamion (Foto: icv.hr) - 3 Prevrnuo se kamion i blokirao cijelu cestu: Vozač hitno prevezen u bolnicu Policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Duško Jaramaz) Mladić izazvao sudar u Virovitici: Ozlijeđene četiri osobe, među njima i 13-godišnje dijete

Došlo je do udara prednjeg lijevog dijela automobila u prednji lijevi dio kamiona te guranja automobila i rotacije pri čemu je na stražnji dio automobila, naletjelo vozilo virovitičkih registracijskih oznaka. Tim je automobilom u pravcu Virovitice upravljao 22–godišnjak.

U prometnoj nesreći 51–godišnji vozač je poginuo na mjestu događaja, a vozač kamiona je lakše ozljeđen. 22–godišnjak je neozlijeđen. Na mjestu prometne nesreće bio je nazočan Općinski državni odvjetnik iz Virovitice.