Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sudar tri vozila

Teška prometna nesreća kod Slatine: Automobilom udario u kamion iz suprotnog smjera, poginuo na mjestu nesreće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U petak oko 14:45 na nadvožnjaku državne ceste D2, između naselja Jugovo Polje i Cabuna kod Slatine, dogodila se prometna nesreća u kojoj je poginuo 51-godišnji vozač osobnog automobila, javlja policija.

51–godišnjak je vozio automobil slatinskih registracijskih oznaka od pravca naselja Cabuna u pravcu Virovitice. Dolaskom na nadvožnjak iz nepoznatih razloga je skrenuo na suprotni kolnički trak kojim je u tom trenutku iz suprotnog smjera dolazio kamion đakovačkih registarskih oznaka. Kamion je vozio 62–godišnjak.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća između Glavica i Hana Nedaleko od Sinja Teška prometna nesreća u Dalmaciji: Motociklist poginuo u sudaru s osobnim automobilom Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Došlo je do udara prednjeg lijevog dijela automobila u prednji lijevi dio kamiona te guranja automobila i rotacije pri čemu je na stražnji dio automobila, naletjelo vozilo virovitičkih registracijskih oznaka. Tim je automobilom u pravcu Virovitice upravljao 22–godišnjak.

U prometnoj nesreći 51–godišnji vozač je poginuo na mjestu događaja, a vozač kamiona je lakše ozljeđen. 22–godišnjak je neozlijeđen. Na mjestu prometne nesreće bio je nazočan Općinski državni odvjetnik iz Virovitice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene