Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zadržan na liječenju

Maloljetnik vozio romobil po cesti: Udario ga automobil, teško je ozlijeđen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Medulinu je teško ozlijeđen maloljetnik, priopćila je policija. Nesreća se dogodila kad je vozač automobila prednjim dijelom vozila naletio na mladića koji je odbačen na poklopac motora.

U istarskom mjestu Medulin dogodila se prometna nesreća u utorak oko 17:20. Naime, 56-godišnjak upravljao automobilom te je dolaskom na raskrižje s kružnim tokom prednjim dijelom automobila naletio na maloljetnika na romobilu. Radi se o običnom, dječjem romobilu, a ne električnom, doznajemo iz policije.

Pročitajte i ovo Ilustracija tragedija u Albaniji U stravičnoj nesreći osam ljudi poginulo: Automobil jurio 200 km/sat i sletio u rijeku Policija policija traži svjedoke Prometna kod Dugopolja: Motociklist sletio s ceste i poginuo

Od siline udarca mladić je odbačen na poklopac motora. Pružena mu je pomoć u pulskoj bolnici, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen te je zadržan na liječenju.

"Policija je o događaju obavijestila nadležno državno odvjetništvo, a policijski službenici nastavljaju utvrđivati okolnosti prometne nesreće", izvijestili su iz PU istarske.


 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene