Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TEŠKA NESREĆA NA A3

Srušio upozorenja za radove na cesti i pobjegao, a onda je uslijedila drama...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nedjelju navečer dogodila se teška prometna nesreća na A3, iz smjera Okučana prema Zagrebu, u kojoj je poginula jedna osoba.

Na dijelu autoceste A3 između Okučana i Zagreba, kod mjesta Bročice, u nedjelju navečer dogodila se teška prometna nesreća.

Pročitajte i ovo Ilustracija prometne nesreće Promet normaliziran Lančani sudar u zapadnom dijelu Zagreba Prometna nesreća kod Buzina Policija potvrdila Teška nesreća na rubu grada: U sudaru dvaju automobila ozlijeđeno više osoba

Neoprezni je vozač srušio svjetleće znakove upozorenja i prometnu signalizaciju koja je označavala radove na autocesti, konkretno na sanaciji mosta, i potom pobjegao, doznajemo iz policije.

Na dijelove srušene i polomljene signalizacije naletjelo je šest vozila kojima su probušene gume, među njima i vozilo županjskih registracija kojim je upravljao 46-godišnji hrvatskih državljanin, s kojim su u automobilu bile dvije žene.

No tu nažalost, nije bio kraj dramatične večeri, doznajemo iz policije.

Vozač je vozilo zaustavio na lijevoj traci kako bi pokušao promijeniti probušenu gumu, a dvije su putnice stale uz njega.

U tragičnoj nesreći sudjelovao poznati glumac Emir Hadzihafizbegović

Tom je prilikom naišla "škoda'' bosanskohercegovačkih oznaka kojom je upravljao poznati glumac Emir Hadžihafizbegović, koji je pokušao proći između ograde autoceste i zaustavljenog vozila, no pritom je udario u 63-godišnjakinju i vozača tog automobila, a potom i u gromadu zemlje.

Svo troje ozlijeđenih, među njima i Hadžihafizbegović, su prevezeni u novogradišku bolnicu, gdje je 63-godišnja žena oko 21 sat podlegla ozljedama, dok je Hadžihefizbegović zbog težih ozljeda zadržan na liječenju. Vozač drugog automobila je nakon pružene pomoći pušten na kućnu njegu.

Očevid je obavio zamjenik sisačkog županijskog državnog odvjetnika Marijan Zgurić, koji je izdao nalog za obdukciju poginule žene te rekao kako će se daljnjim dokaznim radnjama utvrđivati je li riječ o kaznenom djelu u prometu ili općeopasnoj radnji. Kazao je i kako nitko od sudionika nesreće nije bio pod utjecajem alkohola. (D.B./T.V./Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene