Poginula žena

VIDEO U tragičnoj nesreći sudjelovao poznati glumac

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na dijelu autoceste A3 između Okučana i Zagreba, kod mjesta Bročice, u nedjelju navečer dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je sudjelovao i poznati bosansko-hercegovački glumac Emir Hadzihafizbegović.

Na autocesti A3, iz smjera Okučana prema Zagrebu, neoprezni je vozač srušio svjetleće znakove upozorenja koji su označavali radove na autocesti i potom pobjegao. Na taj je dio naletio drugi automobil kojem je u tom trenutku pukla guma.

Pogledaj i ovo showbuzz Tragičan slučaj Hadzihafizbegović dobio prijavu - vozio prebrzo

TEŠKA NESREĆA NA A3: Vozač srušio upozorenja za radove na cesti i pobjegao, a onda je uslijedila drama...

U njemu je bio muškarac i dvije žene, te su oni potom izašli iz automobila da bi promijenili gumu. Na njih je naletio automobil kojim je, neslužbeno doznajemo, upravljao poznati bosansko-hercegovački glumac Emir Hadžihafizbegović. 

On je pokušao proći između ograde autoceste i zaustavljenog vozila, no pritom je udario u 63-godišnjakinju i vozača tog automobila, a potom i u gromadu zemlje.

Svo troje ozlijeđenih, među njima i Hadžihefizbegović, su prevezeni u bolnicu u Novu Gradišku gdje je 63-godišnja žena oko 21 sat podlegla ozljedama, dok je Hadžihefizbegović zbog težih ozljeda zadržan na liječenju. Trenutno je poznati glumac na operaciji ruke, piše Dnevni Avaz. Vozač drugog automobila je nakon pružene pomoći pušten na kućnu njegu.

'Trenutno je u bolnici u Novoj Gradiški, a uskoro bi ga trebali prebaciti u zagrebačku bolnicu. Jutros sam kratko pričala s njim. Rekao mi je da ide opet do sale da mu zašiju ozljede. Tražio je da uz njega sada budu samo članovi obitelji, pa je mama otišla, a ja i brat ćemo u petak kod njega. Dobila sam više od 60 ili 70 poziva iz Beograda i Zagreba od njegovih prijatelja, medijskih osoba, koji su se zanimali za njegovo stanje. Svi su željeli otići u bolnicu i posjetiti ga, ali zamolila sam ih da barem tri-četiri dana to ne rade, dok se malo ne oporavi i dok ne izađe iz stanja šoka', kazala je njegova kći Amra za Dnevni Avaz.

Očevid je obavio zamjenik sisačkog županijskog državnog odvjetnika Marijan Zgurić, koji je izdao nalog za obdukciju poginule žene te rekao kako će se daljnjim dokaznim radnjama utvrđivati je li riječ o kaznenom djelu u prometu ili općeopasnoj radnji. Nitko od sudionika nesreće nije bio pod utjecajem alkohola.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene