Policija, ilustracija
Policija, ilustracija Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell

U sudaru dva osobna automobila u subotu u 22:40 na cesti Žažvić-Benkovac teške tjelesne ozljede opasne po život zadobio je 42-godišnji vozač jednog osobnog automobila dok su tri osobe lakše ozlijeđene.


Do prometne nesreće došlo je na način da 42-godišnjak, upravljajući Opelom šibenskih registarskih oznaka, krećući se pravcem sjever-jug, nije koristio sigurnosni pojas, a pri izlasku iz desnog zavoja nije prilagodio brzinu kretanja te vidljivosti. Prelazi u suprotni prometni trak i udara u Volkswagen šibenskih registarskih oznaka koji je dolazio iz suprotnog smjera, kojim je pod utjecajem alkohola i ne koristeći sigurnosni pojas, upravljao također 42-godišnjak.

Vezani članci Policija, ilustracija - 1 Užas u Sesvetama: Muškarac upao u stan starice i ugrizao je? U vozilu pronađeno i spašeno 150 kornjača Muškarac prijavljen zbog mučenja i ubijanja životinja: U prtljažniku je imao devet napunjenih jutenih vreća

Od udara su oba  automobila sletjela van kolnika i prevrnula se.

Teške tjelesne ozljede opasne po život zadobio je vozač Opela koji je i zadržan u Općoj bolnici u Šibeniku dok su lakše ozlijeđena dva putnika iz Opela kao i vozač Volkswagena.

O prometnoj nesreći će Posebnim izvješćem biti obaviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku.