Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubio suprugu i 8-godišnjeg sina

'To je bila mirna i radišna obitelj'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stravičan zločin u Istri: u mjestu Rakalj kod Pule 44-godišnji muškarac nožem je ubio suprugu i osmogodišnjeg sina. Potom je pokušao samoubojstvo. Krvav prizor otkrio je njegov stariji sin.

Vraćajući se iz večernjeg izlaska, 18-godišnji mladić nije mogao ni zamisliti kakav prizor će ga dočekati kad se vrati u svoj dom. U spavaćoj sobi pronašao je mrtvu majku i osmogodišnjeg brata. Bili su izbodeni nožem. Otac - ubojica ležao je bez svijesti u dvorištu. Pokušao je, navodno, prerezati žile. U šoku, mladić je potražio pomoć kod susjeda, a oni su potom obavijestili policiju.

Pročitajte i ovo Ilustracija silovao i suprugu Godinama silovao vlastitu kćer, napravio joj i dijete: Žalio se na strogu presudu, sud donio odluku Slika nije dostupna Strava u BiH Preminuo policajac kojeg je izrešetao muškarac nakon što je ubo oca u prsa

'Kad to čujem suze mi idu na oči', kaže susjed Emil Mirković. 'Dolaskom policije na mjesto događaja, izvan kuće pronađen je 44-godišnji suprug s vidljivim ozljedama na tijelu zbog kojih je prevezen u pulsku Opću bolnicu. Policija je uz nazočnost istražnog suca obavila dio očevida i do sada prema poduzetnim mjerama sve upućuje na to da 44-godišnjak dolazi u svezu s počinjenim djelom', rekla je Nataša Rogić, glasnogovornica PU istarske.

>> Ubio ženu i 8-godišnjeg sina pa pokušao samoubojstvo

Cijelo jutro trajao je očevid. Najbliža je obitelj slomljena. Otac, maćeha i majka ubijene očajni i bespomoćni, traže odgovor na pitanje ZAŠTO. Na mjesto zločina stigle su i kolegice s kojima je ubijena žena radila u trgovini. 'O njoj možemo reći samo najbolje, bila je osmijeh ove trgovine. Bila je primjer svima', rekla je Marinela Peruško. Samo riječi hvale o nesretnoj ženi, ali i njezinom suprugu imaju i susjedi. Nitko ne može ni naslutiti koji bi mogao biti motiv zločina.

'Nikada nije bilo svađe, nikad nismo ništa čuli'

'Sve smo radili skupa, što da vam kažem', rekao je susjed Emil Mirković. 'Na njemu nikada ne bi rekla da će to učiniti, a što je učinio, ja sam dosta među njima bila od djetinjstva', rekla je susjeda Cvitka Veronika Mirković. Mirna, fina i radišna obitelj preko noći je postala dio crne kronike. 'Uvijek su se jako lijepo ponašali, on je bio pravi i ona gospodarica žena, uredna. Nikada nikoga nisu uvrijedili. To je velika nesreća', dodaje susjeda Cvitka. 'Ja sam ih dobro poznavala, ja sam 34 godine tu, za mene su bili pravi i žena i suprug i malo dijete. Nikada nije bilo svađe, nikad nismo ništa čuli', rekla je susjeda Rina Bolković. Tijela ubijenih majke i sina prevezena su na odjel patologije pulske Opće bolnice. Mladiću koji je pronašao mrtve majku i brata pruža se stručna pomoć.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene