Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Istri

Ubio ženu i 8-godišnjeg sina pa pokušao samoubojstvo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Noćas oko 2,30 sati u Raklju u općini Marčana kod Pule u obiteljskoj kući 44-godišnjak je ubio svoju 40-godišnju suprugu i osmogodišnjeg sina, a onda se pokušao ubiti, izvijestila je danas istarska policija.

'Policijski izvidi još traju, ali sve upućuje na činjenicu da je 44- godišnjak izvršio to kazneno djelo a potom je sebe pokušao ubiti. Istražni sudac Ivica Stanić koji zajedno s policijom obavlja očevid naložio je obdukciju tijela', kazala je glasnogovornica Policijske uprave istarske Nataša Rogić. Prema njenim riječima, 44-godišnji R.P. kuhinjskim nožem iz još neutvrđenih razloga ubio je najprije suprugu A.P. a zatim osmogodišnjeg sina te potom se pokušao i sam ubiti. Ubijene je u kući pronašao stariji, 18- godišnji sin, koji je šokiran prizorom o događaju izvijestio susjeda, a ovaj policiju.

Pročitajte i ovo Nadzorni odbor Centra za gospodarenje otpadom Kaštijun podnio ostavku Totalni kolaps sustava Masovna ostavka u Centru za gospodarenje otpadom: "Istrijani mogu očekivati smrad ako se situacija ne shvati ozbiljno" Grad Umag o tihoj okupaciji Istre - 5 Problem "istarskih favela" Uzrujani Slovenci o optužbama da su okupirali hrvatsku obalu: "Mogu imati sve na svojoj zemlji, čak i raketu za Mars"

Stariji sin primio liječničku pomoć

Beživotna tijela majke i sina djelatnici policije pronašli su u njihovim krevetima u spavaćoj sobi. Policija je 44- godišnjaka s vidljivim ozljedama na tijelu pronašla u dvorištu ispred kuće te je hitno prevezen u pulsku Opću bolnicu. nalazi se u komi na intenzivnom odjelu. Stariji sin, koji je ostao bez majke i brata, smješten je kod rodbine u Puli ,a pružena mu je i liječnička pomoć. Inače, osumnjičeni je zaposlen u pulskom Vodovodu kao kopač, a ubijena supruga i majka bila je prodavačica u obližnjoj Krnici u trgovini. U Vodovodu kažu da je posljednjih mjeseci bio na bolovanju, ali kolega nije znao zbog čega. Rekao je tek, u nevjerici, da je uvijek bio miran i vrijedan, piše Barkun.

Zločin kakav kraj ne pamti

Rakljanci su u šoku i ne pamte ovakav zločin. Posljednje se ubojstvo u Raklju dogodilo, kažu mještani, prije 60-ak godina kada je ljubomorni mladić ubio svoju djevojku pištoljem u šumi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene