U teškoj prometnoj nesreći u zagrebačkoj Dubravi ozlijeđene su tri osobe, od čega su dvije, kako doznajemo, hospitalizirane. Dva skupocjena automobila izravno su se sudarila, pri čemu su oštećena još dva parkirana vozila.

Galerija


Dva vozila u potpunosti su uništena, a tri osobe s teškim tjelesnim ozljedama prevezene su KB Dubrava i KBC Rebro. Od siline udarca jedno je vozilo odbačeno nekoliko metara.

Vezani članci Kod Gračaca se sudarili vlak i automobil - 3 Vlak na pruzi naletio na automobil u kojemu su bili roditelji s djetetom: ''Čovjek je stajao pored auta, vidjelo se na njemu da je potresen'' Sudar kamiona i auta na A3 Sudar kamiona i automobila na A3, teško ozlijeđeni muškarac i žena

Gotovo tri sata policajci su obavljali očevid, no još je nepoznato tko je krivac za nesreću. Na mjestu nesreće u pomoć su priskočili vatrogasci i hitna pomoć.

Davor Gerorg Liscin iz udruge Sigurnost u prometu napominje da je u Hrvatskoj najveći problem što ne postoji izvjesnost kažnjavanja.

"Na sudovima se često događa da, uz angažman odvjetnika, procesi dugo traju i na kraju završavaju sa sramotno niskim kaznama", rekao je.

U akciju sprečavanja divljanja na cestama kreće i policija s prijedlogom strožeg zakona koji bi na snagu trebao stupiti već ovo ljeto.

Neki vozači zaslužuju poseban krug pakla... ili barem oduzimanje vozačke

Vatrena noć na Jakuševcu: U zagrebačkom naselju gorjela tri automobila