Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Masakr preživjela beba

Krvoproliće na Kajzerici: Ubijena cijela obitelj, likvidirao dvije sestre i dijete

Policija osigurava pristupne ceste (Foto: Dnevnik.hr)
Policija osigurava pristupne ceste (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Policija osigurava pristupne ceste (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Hrvatsku je u četvrtak navečer potreslo stravično šesterostruko ubojstvo u Novom Zagrebu. Ubojicu je policija pronašla u zagrebačkoj četvrti Brezovici, a prilikom uhićenja počinio je samoubojstvo, javlja PU zagrebačka. Ubijene su dvije muške, tri ženske osobe i jedno dijete (10). Krvoproliće je preživjela beba, koja je neozlijeđena i zbrinuta.

Ubojicu sa zagrebačke Kajzerice policija je pronašla na području Brezovice, javlja PU zagrebačka. Prilikom uhićenja počinio je samoubojstvo, izvijestila je policija oko 4 sata u petak ujutro.

Načelnik PU zagrebačke Marko Rašić prije no što je policija locirala ubojicu, izvijestio je javnost kako je u kući na zagrebačkoj Kajzerici pronađeno šest tijela.

''Možemo reći da smo noćas oko 21:30 zaprimili više dojava da je u Cimermanovoj ulici došlo do uporabe vatrenog oružja. Dolaskom na mjesto događaja zatečeno je šest smrtno stradalih osoba, od kojih dvije muške, tri ženske i jedno dijete. U tijeku je očevid kojim rukovodi zamjenik županijskog državnog odvjetništva iz Velike Gorice uz stručnu ekipu za očevid Policijske uprave Zagrebačke i vještaka Centra za kriminalističko vještačenje i ispitivanja Ivan Vučetić.

Na mjestu događaja zatečeno je i jedno dijete koje je neozlijeđeno i koje je zbrinuto. Isto tako možemo reći da imamo jednu osobu koju dovodimo u vezu s izvršenjem ovog djela i za tom osobom se intenzivno traga.

U potragu su uključene sve policijske snage, svi rodovi policije, kriminalistička policija, temeljna policija, specijalna policija i sva naša tehnika kojom raspolažemo'', rekao je Marko Rašić, načelnik PU zagrebačke.

Pročitajte i ovo Policija patrolira ulicama (Foto: Dnevnik.hr) Potraga je u tijeku Potraga za ubojicom: Zagreb pod opsadom policije nakon stravičnog ubojstva na Kajzerici

Pročitajte i ovo Ubojstva na Kajzerici, policija na cestama (Dnevnik.hr) Ubio se tijekom uhićenja ''Čuo se jauk žene'' – Stravičan zločin u Novom Zagrebu: Ubio šest osoba, među njima i dijete (10). Preživjela samo beba

''U sklopu potrage poduzeli smo sve potrebne mjere kako bismo što prije pronašli počinitelja. Ubijene su odrasle osobe i jedno dijete rođeno 2009. godine.

Očevid će potrajati, teško je reći koliko. Možemo potvrditi da je zadnja intervencija na ovoj adresi bila 2011. godine, ali se radi o događaju koji se ne dovodi u vezu s ovim. Ne možemo govoriti o motivu'', potvrdio je Rašić. 

Za ubojicom šest osoba tijekom noći su tragale kompletne policijske snage, a očevid zločina još uvijek je u tijeku. Kako neslužbeno doznajemo, u krvavom pohodu ubojica je navodno ubio desetogodišnjeg dječaka za kojeg nije poznato je li s njim u srodstvu, bivšu suprugu, njezinog partnera, njezinu sestru i njezine roditelje.

Tri žene i 10-godišnje dijete ubijeni su ispred kuće, tijelo jednog muškarca pronađeno je u sobi, a drugog u hodniku kuće. Ubojica je navodno vozio taksi, Škoda Octavia koje je vozio pronađena je pokraj naizgled napuštene zgrade sa grafitima na području Brezovice, javlja Jutarnji.

Medijima se jutros kratko obratila Marija Šaranja, zamjenica mjesnog odbora Kajzerica i poručila kako je riječ o cijenjenoj i mirnoj obitelji. 

"To je jedna mirna i dobra obitelj, nikada nije bilo problema s njima. U nekoliko navrata tražili su u mjesnom odboru mogu li im se ikako poboljšati uvjeti života. Ovo je tragedija, atmosfera u kvartu je strašna", kazala je Šaranja. 

 

Jutro nakon stravičnog zločina stanovnici Kajzerice su u šoku. Više pročitajte ovdje

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene