Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Misteriozno ubojstvo

Starica u Splitu ubijena je s dva metka u prsa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sedamdesetčetverogodišnja Splićanka, u utorak popodne pronađena mrtva u kadi u stanu u Vinkovačkoj ulici u Splitu, ubijena je s dva hitca u prsa, potvrdio je danas patolog splitskoga Kliničkog bolničkog centra dr. Antonio Alujević.

Pri obdukciji, osim dviju prostrijelnih rana u prsa, od kojih je jedan metak ozlijedio i nadlakticu, pronađene su i dvije razderotine na čelu ubijene Ane Vuković, kazao je patolog. Policija je na obavijesni razgovor pozvala dva Anina sina koji su jučer zbog nestanka majke i pozvali policiju. Ana Vuković, s kojom sinovi zajedno stanuju u Savskoj ulici, često je odlazila provjetriti stan u Vinkovačkoj ulici na 4. katu, koji je u vlasništvu njezine rođakinje koja živi u Francuskoj. To je učinila i u utorak, no nije se vratila kući, a sinovima se nije javljala na telefon i mobitel.

Pročitajte i ovo Tomislav Rosandić, suvlasnik zgrade Smještaj za strane radnike? Službe na terenu, stanari zgrade u centru Zagreba nestpljivi: "Želimo što prije saznati o čemu se radi" Policija traži ove osobe - 5 objavljene fotografije Policija traži ovo dvoje ljudi zbog provale u stan: Prepoznajte li ih?

>> Split: Pronađena mrtva u kadi, sumnja se na ubojstvo

Djelatnik Gorske službe spašavanja (25) ušao je na policijski poziv u taj stan, koji je bio zaključan i u kadi ju pronašao mrtvu. Policija je odmah nakon pregleda tijela utvrdila da se nije posrijedi nesretan slučaj, već nasilna smrt. U policiji se doznaje da bi do kraja dana trebali doći forenzičari iz Centra za vještačenje 'Ivan Vučetić' iz Zagreba.

Neslužbeno se doznaje kako je isključena pljačka jer u stanu ništa ne nedostaje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene