Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prometna nesreća u Osijeku

Srušio stup na obilaznici i završio na krovu, vatrogasci ga izvlačili iz automobila

Prometna nesreća u Osijeku (Foto: JPVP Grada Osijeka) - 5
Prometna nesreća u Osijeku (Foto: JPVP Grada Osijeka) - 5 JPVP Grada Osijeka
Aktualno Galerija Prometna nesreća u Osijeku (Foto: JPVP Grada Osijeka) - 5 Prometna nesreća u Osijeku (Foto: JPVP Grada Osijeka) - 5 Foto: JPVP Grada Osijeka Prometna nesreća u Osijeku (Foto: JPVP Grada Osijeka) - 2 Prometna nesreća u Osijeku (Foto: JPVP Grada Osijeka) - 2 Foto: JPVP Grada Osijeka Prometna nesreća u Osijeku (Foto: JPVP Grada Osijeka) - 3 Prometna nesreća u Osijeku (Foto: JPVP Grada Osijeka) - 3 Foto: JPVP Grada Osijeka Prometna nesreća u Osijeku (Foto: JPVP Grada Osijeka) - 4 Prometna nesreća u Osijeku (Foto: JPVP Grada Osijeka) - 4 Foto: JPVP Grada Osijeka +1 Prometna nesreća u Osijeku (Foto: JPVP Grada Osijeka) - 1 Galerija 1/6 >>
Mladić se oko podneva na osječkoj obilaznici zabio u rasvjetni stup i prevrnuo na krov.

Operativno dežurstvo Javne profesionalne vatrogasne postrojbe Grada Osijeka u 12:01 sati primilo dojavu da se dogodila prometna nesreća. Na intervenciju su, uz policiju i hitnu pomoć, upućena dva vatrogasna vozila i devet vatrogasaca.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena Stjepan i Katarina Đerek Velika tragedija Albanska vozačica koja je skrivila nesreću u kojoj su poginuli brat i sestra puštena iz bolnice pa odmah uhićena

Automobil Volkswagen Jetta se od siline udara u rasvjetni stup prevrnuo na krov. U njemu je ozlijeđeni vozač ostao zarobljen za volanom.

Vatrogasci su sjekli lim kako bi ga oslobodili iz vozila. S djelatnicima Hitne medicinske pomoći ozljeđenog vozača su izvadili iz prevrnutog automobila i prenijeli u vozilo hitne pomoći.

Uzrok prometne policije bit će poznat nakon policijskog očevida.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene