Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Split: Uhićeni pljačkaši benzinskih postaja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitsko-dalmatinska Policijska uprava izvijestila je danas da je uhićena skupina od pet razbojnika koji se osnovano sumnjiče da su sudjelovali u oružanim pljačkama benzinskih postaja i trgovina na širem splitskom području.

Policija najmanje četvoricu od njih tereti da su sudjelovali u pljački benzinske postaje OMV-a na splitskom predjelu Dujmovači u veljači ove godine, kada su otuđili oko 20 tisuća kuna. 

Pročitajte i ovo PR oglas Uspješno provedena kampanja „Ima sreće za sve“ trgovačkog lanca Tommy „Svako dijete ima pravo odrastati u obitelji“ Slika nije dostupna Nekolicina ljudi u bolnici Muškarac se automobilom zabio u benzinsku postaju

Neki od njih terete se i za pljačku triju Ininih benzinskih postaja u Splitu i Omišu iz kojih su ove godine oteli oko 150 tisuća kuna. Osumnjičeni su i za pljačku trgovine "Tommy" u Strožancu kod Splita u studenome prošle godine, iz koje su odnijeli 45 tisuća kuna.

Neslužbeno se doznaje da je riječ o M.I. (21) i A.R. (21) iz Splita, J.M. (28) i S.M. (33) iz Dugog Rata te I.A. (21) iz Ostrvica kod Omiša.

Nakon kriminalističke obrade na Odjelu općeg kriminaliteta
splitsko-dalmatinske Policijske uprave bit će privedeni istražnome sucu Županijskoga suda u Splitu s odgovarajućim kaznenim prijavama.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene