Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Za Poljaka se zna samo da je rođen 1983. godine.


Djelatnici starigradske Lučke kapetanije spasili su iz mora u Velebitskom kanalu poljskog turista na zračnom madracu, kojega je bura nosila od obale u Starigradu Paklenici, priopćeno je u nedjelju iz Ministarstva pomorstva.

Spasilačko plovilo starigradske Ispostave našlo ga je u 18.20 sati ispred uvale Bokulja, na drugoj strani Velebitskoga kanala. Neozlijeđen je izvučen na palubu i prevezen u Starigrad.

Vezani članci Tajlanđanin oživio stradalog slona - 6 Muškarac 10 minuta oživljavao slonića i - uspio: "Kad se opet počeo micati, zamalo sam se rasplakao" Stuart Bee držao se za pramac svog broda Spašen u zadnji čas: Nestali moreplovac pronađen kako se drži za vršak pramca svog tonućeg broda - "Ovo je zaista nevjerojatan ishod"

Spašeni talijanski turisti iz Dubrovnika otišli bez traga, policija provodi istragu

Osobni podatci Poljaka, za kojega se za sada zna samo da je rođen 1983., još se provjeravaju budući da je u strahu od naplate troška spasilačke akcije odbio dati sve tražene podatke djelatnicima Lučke ispostave Starigrad Paklenica, navodi se u priopćenju Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook