Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvojica lakše ozlijeđena

Slovenka skrivila prometnu nesreću, pokušala pobjeći pa prijetila, pljuvala, grizla i udarala policajce

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Porečka je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjom Slovenkom koja je skrivila prometnu nesreću, pokušala pobjeći, a onda napala policajce. Dvojica policajaca lakše su ozlijeđena.

U subotu oko 18 sati 34-godišnja Slovenka automobilom Peugeot slovenske registarske oznake na raskrižju s kružnim tokom prometa ceste D75 i Ulice Mate Vlašića u Poreču zbog prebrze vožnje prednjim je dijelom udarila u automobil Renault pulske registarske oznake koji je ispred nje vozio 57-godišnjak.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća između Glavica i Hana Nedaleko od Sinja Teška prometna nesreća u Dalmaciji: Motociklist poginuo u sudaru s osobnim automobilom Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Od siline udarca Peugeot je odbačen na prometni otok, gdje je udario u prometni znak, a u nesreći je lakše ozlijeđena 31-godišnja Slovenka, putnica iz Peugeota.

Nakon što je skrivila prometnu nesreću, 34-godišnjakinja je počela vikati i unositi se policajcima u lice. Odbila je alkotest i počela se udaljavati od policijskog automobila odbijajući suradnju.

Policajci su nad njom primijenili sredstva prisile. Žena je i dalje pružala otpor - jednog policajaca je pljunula i ugrizla ga za štitnik noge, drugog je udarila nogom u glavu, a cijelo je vrijeme vikala i prijetila policajcima smrću.

Dva su policajca lakše ozlijeđena. Protiv 34-godišnje Slovenke policija podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu, a zbog prometne nesreće koju je skrivila protiv nje se podnosi optužni prijedlog nadležnom sudu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene