Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća u Slavoniji

Slavonski Brod: 14-godišnjak iz zračne puške upucao djevojčicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brodsko-posavska policija kazneno je prijavila 14-godišnjaka koji je prije dva dana nehotice iz zračne puške ozlijedio četverogodišnju djevojčicu, a prekršajno je prijavila 38-godišnjaka za kojega je utvrđeno da je donio pušku.

Policija je danas izvijestila da je 38-godišnjak 8. kolovoza u kuću svog 55-godišnjeg punca u mjestu Bebrina donio zračnu pušku, koju je dva dana kasnije u jednoj od prostorija kuće pronašao 10-godišnjak i iznio je u dvorište.

Dječak je tamo iz puške pucao zajedno sa 14-godišnjakom, koji je u jednom trenutku nehotično ispalio hitac prema drugom dijelu dvorišta gdje se nalazila četverogodišnjakinja koja je pritom ozlijeđena.

Policija je zračnu pušku izuzela, a u suradnji s Općinskim državnim odvjetništvom za mladež protiv 14-godišnjaka je podnijela kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom.

Protiv 38-godišnjaka je policija podnijela optužni prijedlog slavonskobrodskom Prekršajnom sudu zbog prekršaja iz Zakona o oružju. (Hina)

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene