Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prometna nesreća

Šibenik: Preko tri traka u smrt

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Šibeniku na državnoj cesti D-8, na raskrižju u blizini gradskog predjela Rokići, danas oko 17 sati dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su se sudarila dva osobna vozila pri čemu je jedna osoba poginula, priopćila je večeras šibensko-kninska policija.

Na mjestu događaja liječnica hitne pomoći konstatirala je smrt 80-godišnjeg vozača iz Šibenika u osobnom vozilu marke 'Opel kadett'. Do nesreće je došlo kada je 80-godišnji vozač upravljao trakom za uključivanje u promet državne ceste pri čemu je započeo radnju nepropisnog polukružnog okretanja preko tri prometna traka. U tom je trenutku na njega naletjelo osobno vozilo marke 'Škoda felicia' kojim je iz smjera juga upravljao 62-godišnjak iz Šibenika.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kod Šibenika poginuo motociklist Slika nije dostupna U prometnoj nesreći poginuo motociklist

Teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život zadobila je 78-godišnja putnica iz osobnog vozila 'Opel kadett' i zadržana je na liječenju. Lakše tjelesne ozljede zadobio je 62-godišnji vozač Škode koji je takđer zadržan na liječenju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene