Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prometna nesreća kod Rijeke

Prešao u lijevu traku i sudario se s automobilom iz suprotnog smjera, šestero ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak oko 17:35 na području Čavli jedna je osoba teško, a pet je osoba lakše ozlijeđeno, javlja policija.

Osobnim vozilom marke Peugeot riječkih registracijskih oznaka upravljao je 28-godišnji vozač. Krećući se iz smjera Kukuljanova prema Čavlima te prešavši na suprotnu stranu kolnika, udario u osobno vozilo Mazda, također riječkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 42-godišnji vozač krećući se iz suprotnog smjera.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća između Glavica i Hana Nedaleko od Sinja Teška prometna nesreća u Dalmaciji: Motociklist poginuo u sudaru s osobnim automobilom Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu

Uslijed udara Mazda se okrenula te udarila u ivičnjak na autobusnom ugibalištu. Oba vozača u ovoj prometnoj nesreći lakše su ozlijeđena, a lakše je ozlijeđena i 27-godišnja putnica u Peugeotu te dvoje putnika Mazdi u dobi od 40 i 19 godina.

Nažalost, u ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 66-godišnja putnica iz Mazde, koja je, kao i ostale ozlijeđene osobe radi liječničke pomoći prevezena u KBC Rijeka.

Za vrijeme obavljanja očevida promet ovom dionicom je bio zatvoren do 19:30 te se preusmjeravao na okolne pravce.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene