Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedna od najvećih zapljena

Pula: Zaplijenjeno više od 20 kilograma 'trave'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zaplijenjenih više od 20 kilograma marihuane rezultat je višemjesečne akcije istarske policije, koja je u subotu kraj Tinjana okončana uhićenjem četiri osobe, a riječ je o jednoj od najvećih zapljena "trave" u Istri u zadnje tri godine.

Voditelj Službe organiziranog kriminaliteta istarske policije Mile Orešković kazao je na konferenciji za novinare u Puli kako su u subotu navečer na parkiralištu u mjestu Milinki kraj Tinjana zatečeni dvojica 36-godišnjaka i 24-godišnjak s područja Poreča te 42-godišnji srbijanski državljanin.

Pročitajte i ovo Ilustracija Proširena istraga U Hrvatsku je pokušao prebaciti najmanje 100 kg marihuane: USKOK uhvatio državljana BiH u pokušaju krijumčarenja Zapljena droge - 3 Nanjušio ih Policija sa službenim psom pretražila sumnjivi kamion na odmorištu: Pogledajte što su pronašli

Policija je u koferima 42-godišnjaka iz Šida pronašla 20 kilograma i 11 grama marihuane, za koju je utvrđeno da nije nabavljena na području Hrvatske.

Pretragom četiri kuće, dva osobna vozila i jednog plovila na području Istre policija je zaplijenila još 20 grama marihuane, 148.450 tisuća kuna, 1550 eura, 19 američkih dolara za koje pretpostavlja da potječu od preprodaje droge, te devet mobitela i jedno prijenosno računalo.

Zagreb: U kući imao laboratorij marihuane, zaplijenili drogu vrijednu 100.000 kuna

Četvorica osumnjičenih, koji nisu ranije prijavljivani za kaznena djela, privedeni su u policijsku postaju pod sumnjom za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Načelnik sektora krim policije PU istarske Enes Bečić istaknuo je kako se radi o jednoj od najvećih zapljena marihuane u Istri u zadnje tri godine, ustvrdviši kako bi njezina vrijednost, da je završila na narko tržištu, u uličnoj prodaji iznosila oko milijun kuna. (hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene