Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronašli i kokain

Zagreb: U kući imao laboratorij marihuane, zaplijenili drogu vrijednu 100.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija priopćila je da su mu pretragom kuće našli 98 stabljika marihuane, 105 grama kokaina te manju količinu marihuane, a vrijednost zaplijenjene droge procjenjuje se na oko 100.000 kuna.

Muškarac (50) kazneno je prijavljen zbog zloporabe droga, a policija je pretragom njegove kuće našla pravi laboratorij za uzgoj marihuane. Zagrebačka policija priopćila je da su mu pretragom kuće našli 98 stabljika marihuane, 105 grama kokaina te manju količinu marihuane, a vrijednost zaplijenjene droge procjenjuje se na oko 100.000 kuna.

Pročitajte i ovo Ilustracija Iza rešetaka Policija otvorila hladnjak i ugledala neočekivani prizor: "Bilo je to iznenađujuće veliko otkriće" Zapljena droge - 3 Nanjušio ih Policija sa službenim psom pretražila sumnjivi kamion na odmorištu: Pogledajte što su pronašli

Policija zaplijenila više od TONU marihuane

Pretragom je nađena i digitalna vaga s tragovima droge te 120 grama smjese za miješanje kokaina, kako bi se povećala kokainska masa, što upućuje da se 50-godišnjak vjerojatno bavio dobro uhodanim narko biznisom. On je priveden prvo pritvorskom nadzorniku, a nakon toga najvjerojatnije mu slijedi privođenje sucu istrage zagrebačkog Županijskog suda. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene