Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Operirali' po središtu Zagreba

Provalnički tandem ukrao 375.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija uhvatila je dvojicu provalnika za koje sumnja da su od kraja prošle godine provalili u 20 prodavaonica, kioska, kafića i manjih tvrtaka iz kojih su ukrali gotovo sve što ime se našlo pod rukom, a zatim su to preprodavali.

Procjenjuje se da su provalnici u dobi od 36 i 26 godina u počinili štetu od 375.000 kuna. Najčešće su 'operirali' po središtu Zagreba, i to kasno noću te pred jutro. Stariji osumnjičenik obijao je vrata i provaljivao dok bi mlađi čuvao stražu, a zatim bi ulazili i krali sve i svašta, od tehničke opreme, cigareta, hrane, alkoholnih pića i bonova za mobilne telefone do novca.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dolijali kradljivci Priveden dvojac koji je pljačkao Istrom: Praznili automate s novcem u autopraonicama, provaljivali u ugostiteljske objekte... Slika nije dostupna DOLIJALI LOPOVI Hrvatska banda kradljivaca uhićena u Španjolskoj: Žene su provaljivale, a muškarci čuvali stražu

Ukradeno bi prvoosumnjičeni prodavao nepoznatim osobama, a dio 'zarade' davao je partneru za svagdanje troškove. Starijeg provalnika policija sumnjiči i da je prilikom provale u jednu zaprešićku tvrtku ukrao automobil fiat fiorino, koji je poslije pronađen na parkiralištu u Ulici Ivana Rangera. Policija je provalnički dvojac nakon dovršene kriminalističke obrade pustila na slobodu i protiv njih je najavila posebno izvješće Općinskome državnom odvjetništvu. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene