Policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Ivo Cagalj)
Policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Ivo Cagalj) Foto: Pixsell, Ivo Cagalj

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom i 29-godišnjakom koji se terete za više krađa, javlja policija.


U Policijskoj postaji Vodice i Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakinjom i 29-godišnjakom osumnjičenim za tri teške krađe počinjene na području Vodica.

Vezani članci Policija, ilustracija U kafiću u Otočcu hicem iz ilegalnog pištolja ranio 36-godišnjaka, sumnjiče ga za pokušaj ubojstva Lovac, ilustracija 64-godišnjak lovio fazane u Dugopolju pa pogodio kolege lovce i lakše ih ozlijedio

"Uz to, 29-godišnjak je osumnjičen za još sedam teških krađa počinjenih na području Šibenika. Sva kaznena djela su počinjena na štetu stranih državljana", priopćeno je iz Policijske uprave šibensko-kninske.

29-godišnjak i 27-godišnjakinja su osumnjičeni da su, u vremenu od 9. srpnja do 31. kolovoza prošle godine, na području Pirovca provalili u tri osobna automobila stranih državljana iz kojih su otuđili novac i osobne isprave.

Ukupna nastala šteta tim krađama je oko 6.000 kuna.

Utvrđeno je i da je osumnjičeni 29-godišnjak u vremenu od 5. srpnja do 31. kolovoza prošle godine na području Rogoznice, Primoštena, Grebaštice i Brodarice, provalio u sedam osobnih automobila stranih državljana iz kojih je otuđio novac, osobne isprave, nakit, mobitele i osobne stvari.

Ukupna nastala šteta nastala u tim krađama je procijenjena na više od 30.000 kuna.

Protiv obojice će biti podnesene kaznene prijave nadležnom Državnom odvjetništvu.

Andrej Plenković: "Za Veliku Britaniju ovo će biti politički nezgodno, da ne kažem apsurdno"