Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Noćna mora stranaca

Provaljivali u automobile turista i krali novac, isprave, nakit, mobitele, osobne stvari...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom i 29-godišnjakom koji se terete za više krađa, javlja policija.

U Policijskoj postaji Vodice i Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakinjom i 29-godišnjakom osumnjičenim za tri teške krađe počinjene na području Vodica.

Pročitajte i ovo Policija pronašla pištolj kod 38-godišnjakinje uhićena je Kod majke osmero djece u grudnjaku pronađen pištolj, u čarapi metci: "Nabavila sam pištolj toga jutra..." Sindikat je podignuo kaznenu prijavu protiv Tomislava Bulića, gradonačelnika Benkovca Nepoštovanje sudske presude Sindikat podnio kaznenu prijavu protiv gradonačelnika Benkovca: Sve je zakuhao nezakoniti otkaz

"Uz to, 29-godišnjak je osumnjičen za još sedam teških krađa počinjenih na području Šibenika. Sva kaznena djela su počinjena na štetu stranih državljana", priopćeno je iz Policijske uprave šibensko-kninske.

29-godišnjak i 27-godišnjakinja su osumnjičeni da su, u vremenu od 9. srpnja do 31. kolovoza prošle godine, na području Pirovca provalili u tri osobna automobila stranih državljana iz kojih su otuđili novac i osobne isprave.

Ukupna nastala šteta tim krađama je oko 6.000 kuna.

Utvrđeno je i da je osumnjičeni 29-godišnjak u vremenu od 5. srpnja do 31. kolovoza prošle godine na području Rogoznice, Primoštena, Grebaštice i Brodarice, provalio u sedam osobnih automobila stranih državljana iz kojih je otuđio novac, osobne isprave, nakit, mobitele i osobne stvari.

Ukupna nastala šteta nastala u tim krađama je procijenjena na više od 30.000 kuna.

Protiv obojice će biti podnesene kaznene prijave nadležnom Državnom odvjetništvu.

Aktualno Andrej Plenković: "Za Veliku Britaniju ovo će biti politički nezgodno, da ne kažem apsurdno" +0 Andrej Plenković o Brexitu (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatska Andrej Plenković: "Za Veliku Britaniju ovo će biti politički nezgodno, da ne kažem apsurdno" 1/1 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene