Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pronađena tijela nestalih čeških ronioca?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na jugoistočnoj punti otoka Purare na oko 65 metara dubine ronioci MORH-a danas oko 12 sati uočili su dva mrtva tijela, doznaje se u MUP-u.

U policiji prije indentifikacije ne mogu potvrditi da je riječ o dvojici čeških ronioca koji su 6. listopada nestali u kornatskom otočju, no tijela su uočena u blizini mjesta na kojem su nestala dvojica ronilaca.

Pročitajte i ovo Pronađen je Krunoslav Đurec Nepoznate okolnosti "Živ je i zdrav": Pronađen ZET-ovac za kojim se tragalo pet dana Ilustracija Javlja policija Muškarac koji je nestao u Novom Selu je pronađen

Za češkim roniocima traga se od 8. listopada, kad su između otoka Purare i Klinta službenici Nacionalnog parka "Kornata" pronašli napuštenu jedrilicu i u njoj dvije češke putovnice te dijelove ronilačke opreme. 

U potrazi za nestalim roniocima sudjelovala su plovila Pomorske policije i Lučke kapetanije, ronioci Interventne policije, a bio je uključen i helikopter Hrvatske ratne mornarice.

Danas su se u potragu za tijelima nestalih na zahtjev rodbine i češkog Konzulata uključili i ronioci MORH-a koji imaju specijalnu opremu za ronjenje na većim dubinama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene