Prometna nesreća (Foto/Arhiva: Ivo Cagalj/PIXSELL)
Prometna nesreća (Foto/Arhiva: Ivo Cagalj/PIXSELL)

Na autocesti A1 kod tunela sveti Rok u poslijepodnevnim satima u petak došlo je do prometne nesreće. Sudarilo se šest vozila, pri čemu je poginuo motorist iz Njemačke. Deset je osoba ozlijeđeno.


U prometnoj nesreći na autocesti kod tunela Sveti Rok poginuo je motorist Nijemac. Deset je osoba ozlijeđeno - šest ih je prevezeno u bolnicu u Gospić, a četiri u Zadar.  

Vezani članci Prometna nesreća kod Rijeke Detalji nesreće kod Učke: Prešao u suprotni trak i udario u auto, u kojem je poginuo putnik Prometna nesreća u Splitu - 2 Policija objavila detalje filmske jurnjave po Splitu: Vozač bježao policiji, divljao po ulicama i počinio desetak prekršaja

U nesreći koja se dogodila u petak poslijepodne, na skliskoj cesti, sudjelovalo je šest vozila.

''Bilo je strašno. Prepali smo se. Padala je kiša, a počela je i tuča. Motociklisti su stali u zaustavnu traku. Prvi je auto udario u branik, i onda su naletjeli ostali automobili i udarili u motocikle'', rekao je jedan od svjedoka za 24 sata.

Zbog prometne nesreće na autocesti A1 između čvora Maslenica i čvora Sveti Rok u smjeru Zagreba obustavljen je promet. Vozila se isključuju na čvoru Maslenica, obilaze državnom cestom (DC54) prema Gračacu i uključuju se na autocesti na čvoru Sv. Rok, objavio je HAK.