Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pritvor osumnjičenom za prijevaru od 2 milijuna eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Županijski sud u Gospiću prihvatio je žalbu općinskog Državnog odvjetništva i odredio pritvor 34-godišnjem R.J. zbog sumnju u prijevaru u gospodarskom poslovanju, te krivotvorenje isprava kojim je oštetio jednu banku u Senju za više od dva milijuna eura.

U istražnom postupku predloženo je saslušanje više od 50 svjedoka, a kako na prvom ročištu istražni sudac nije prihvatio prijedlog odvjetništva da se osumnjičenom odredi pritvor, Općinsko državno odvjetništvo uložilo je žalbu izvanraspravnom vijeću, koje mu je odredilo pritvor.

Pročitajte i ovo Ilustracija Paket iz inozemstva Čekala je paket sa zlatom i vrijednosnim papirima, uplatila novac, ali uskoro je shvatila da mora nazvati policiju Ilustracija Prevaren u Puli 80-godišnjak očekivao nasljedstvo od dalekog rođaka, pa ostao bez više desetaka tisuća eura

Općinsko državno odvjetništvo u Gospiću podnijelo je istražni zahtjev na temelju osnovane sumnje da je osumnjičenik, kao direktor trgovačkog društva u Zagrebu od 10. srpnja do 20. rujna 2002. u Senju s bankom zaključio sporazum o prodaji motornih vozila građanima uzimanjem zajma u banci.

Osumnjičenik je u zahtjeve za odobrenje zajma upisivao neistinite podatke za korisnike zajma i ovjerio ih lažnim žigovima pravnih osoba, koje su bile naznačene kao poslodavci korisnika zajma.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene