Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policajci ga uhitili

Pripiti maloljetnik bez vozačke dozvole kod Čakovca skrivio prometnu nesreću, prije toga se potukao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U ponedjeljak navečer se u Nedelišću dogodila prometna nesreća koju je skrivio maloljetnik, javlja policija.

U ponedjeljak u 22:20 u Nedelišću, Ulici Martina Viljevca dogodila se prometna nesreća. Maloljetni vozač bez položenog vozačkog ispita te pod utjecajem alkohola od 0,71 promila, upravljao je VW Golfom, čakovečkih registarskih oznaka.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća između Glavica i Hana Nedaleko od Sinja Teška prometna nesreća u Dalmaciji: Motociklist poginuo u sudaru s osobnim automobilom Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Nailaskom na raskrižje s kolnikom Varaždinske ulice, zbog neprilagođene brzine izletio je vozilom izvan kolnika na otok za razdvajanje prometnih površina, gdje je prednjim dijelom udario u metalni stup postavljenog prometnog znaka.

Nakon prometne nesreće vozač je automobilom napustio mjesto događaja prometne nesreće kako bi zatražio liječničku pomoć zbog zadobivenih ozljeda u tučnjavi između više osoba (narušavanje javnog reda i mira), koja se dogodila u Paragu oko 22 sata.

Policajci su maloljetnika zatekli u čakovečkoj bolnici te, pošto je prijetila opasnost da će ponovno sjesti za volan, uhitili su ga i priveli u policijsku postaju.

Protiv maloljetnika će biti podnesen optužni prijedlog prekršajnom odjelu Općinskog suda u Čakovcu zbog počinjenja nekoliko prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, dok se kriminalistička istraživanja vezano uz narušavanje javnog reda i mira nastavljaju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene