Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravičan zločin

Pretukli ga do smrti: Policija objavila detalje ubojstva u Osijeku, uhićena dva muškarca i žena

Osijek - 1
Osijek - 1 Foto: Dnevnik Nove TV
Dva muškarca i jedna žena uhićeni su zbog ubojstva 25-godišnjaka u Osijeku.

Muškarci stari 25 i 38 godina te žena u dobi od 39 godina uhićeni su zbog ubojstva muškarca (25) u Osijeku u noći između 16. i 17. listopada u dvorištu zgrade u Županijskoj ulici u Osijeku.

Policijska uprava osječko-baranjska utvrdila je da postoji osnovana sumnja da je uhićeni trojac napao mladića te su ga izudarali rukama i nogama po glavi i tijelu.

Očevid je obavljen na mjestu događaja kao i nad počiniteljima, a obdukcija tijela ubijenog 25-godišnjaka provedena je u KBC-u Osijek na odjelu za patologiju i sudsku medicinu. 

Pročitajte i ovo Zamotana tijela žrtava koje su poginule u noćnoj eksploziji u bolnici Ahli Arab u središnjoj Gazi Nakon stravičnog napada UZNEMIRUJUĆE "Vonj mrtvih je posvuda": Šokantne fotografije ispred bolnice, stotine žrtava leže na zemlji

"Nadležnom državnom odvjetništvu podnijete su kaznene prijave dok su počinitelji privedeni pritvorskom nadzorniku", kaže se u priopćenju policije. 

Susjedi su za Dnevnik Nove TV ispričali da su se u tom dvorištu u noći ubojstva svađali neki ljudi. "Sinoć sam baš vidio oko devet sati, vodio sam psa, nešto su se raspravljali, tražili su vode. Međutim, nisam išao iza, bili su u grupicama i bilo me i strah već", ispričao je susjed reporteru Tinu Kovačiću

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene