Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas u Slavoniji

Ubojstvo u Osijeku - U dvorištu zgrade pronađen mrtav muškarac, uhićene tri osobe: "Bilo je tu svega..."

Aktualno Galerija Policija u dvorištu stambene zgrade u Osijeku obavlja očevid Policija u dvorištu stambene zgrade u Osijeku obavlja očevid Foto: Vlado Kos/Cropix Policija u dvorištu stambene zgrade u Osijeku obavlja očevid - 5 Policija u dvorištu stambene zgrade u Osijeku obavlja očevid - 5 Foto: Vlado Kos/Cropix Policija u dvorištu stambene zgrade u Osijeku obavlja očevid - 4 Policija u dvorištu stambene zgrade u Osijeku obavlja očevid - 4 Foto: Vlado Kos/Cropix Policija u dvorištu stambene zgrade u Osijeku obavlja očevid - 3 Policija u dvorištu stambene zgrade u Osijeku obavlja očevid - 3 Foto: Vlado Kos/Cropix +1 Policija u dvorištu stambene zgrade u Osijeku obavlja očevid - 2 Galerija 1/6 >>
U dvorištu stambene zgrade u Osijeku u utorak ujutro pronađen je mrtav nepoznati muškarac, izvijestila je osječko-baranjska policija.

Nešto prije osam sati zaprimili su dojavu da u Županijskoj ulici u Osijeku, u dvorištu stambene zgrade, leži nepoznati muškarac koji ne daje znakove života.

Policija je žurno izašla na mjesto događaja gdje je liječnik osječko-baranjskog Zavoda za hitnu medicinu konstatirao smrt. Za sada su uhićene tri osobe. 

Zamjenik županijskog državnog odvjetnika Miroslav Dasović izjavio je novinarima na mjestu događaja u Županijskoj ulici da se sumnja na nasilnu smrt, u vidu kaznenog djela i da se nastavlja kriminalističko istraživanje.

Očevid još traje, prikupljaju se i izuzimaju tragovi koji će biti poslani na vještačenje u Centar za forenzična ispitivanja i vještačenja "Ivan Vučetić". Tijelo žrtve prevezeno je na Odjel patologije osječkog KBC-a radi utvrđivanja uzroka i nastanka smrti, kazao je Dasović.

Napominje da identitet žrtve još nije utvrđen, ali se radi o osobi srednje životne dobi. 

Novinarima nije mogao odgovoriti mogu li dosad pronađeni tragovi nekoga povezati s kaznenim djelom, dodavši kako se tragovi i dalje prikupljaju.

Poštar pozvao policiju

Kako neslužbeno doznaju 24sata, tijelo je zapazio poštar te je pozvao policiju.

Stanar susjedne zgrade ispričao je kako je preminuli muškarac živio u jednom od dvorišnih stanova.

"Živio je sam, bilo je tu alkohola i svega. Često su mu dolazili isti takvi prijatelji, opijali su se, čak upali u jedan prazan stan i tu se družili. To su gradski stanovi", ispričao je muškarac.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene