Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Potraga za pljaškašem pošte u Topolovcu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sisačko-moslavačka Policijska uprava objavila je opis muškarca koji je jučer prijepodne iz pošte u Topolovcu opljačkao veću količinu novca i pobjegao s plijenom.

Počinitelj je mlađi muškarac u dobi od 20 do 30 godina, visine oko 170 cm, mršavije tjelesne građe. U vrijeme upada u poslovnicu Hrvatskih pošta, jučer oko 10,15 sati bio je odjeven u crne uske hlače i crnu majicu dugih rukava bez natpisa. Kako je na glavi imao zavezana dva komada crne tkanine na licu su se nazirale samo sivo-plave oči, kažu u policiji.

Pročitajte i ovo Dalibor Dragijević brojni propusti Oglasila se majka ubojice male Danke: "Ne sumnjam da će se čuti tko mi je ubio sina, iz Bora su" Ilustracija Traje očevid Drama u Zagrebu: Oružjem prijetio djelatnici te opljačkao poštu

Kako još uvijek tragaju za razbojnikom pozivaju građane koji su se u vrijeme razbojništva zatekli u blizini mjesta događaja te zamijetili opisanu osobu ili raspolažu nekim saznanjima o mogućem počinitelju, da obavijeste najbližu policijsku postaju, osobno ili na telefon 92.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene