Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Poslovođa jedne Splitske trgovine, prevozeći dnevni utržak naišao je na preprke na cesti, a potom ga je naoružan i maskirani muškarac opljačkao.


Neimenovani 47-godišnjak vozeći se prema svojoj kući u ‘citroenu berlingu’ s dnevnim utrškom jednog trgovačkog dućana naišao je na prepreku od drvenih greda, pa je krenuo vozilom unatrag.

Vezani članci Vojislav šešelj u Jarku nadomak Hrtkovaca (Foto: Anita Martinović) Šešelj s barikada nadomak Hrtkovaca poručio: "Došao sam provocirati režim, a ne Hrvate" Policijski očevid (Foto: Arhiva/Petar Glebov/PIXSELL) Uhvaćen pljačkaš koji je u dvije godine orobio 11 trgovina, razbojnik je "pao" nakon posljednje pljačke na Trešnjevci

U tom trenutku nepoznati maskirani muškarac iskočio je pred vozilo i iz pištolja ispalio streljivo u desnu stranu prednjeg vjetrobranskog stakla. Vozač je tada udario u zidić i zaustavio se, a počinitelj je to iskoristio, prišao vozilu, otvorio vrata i oteo torbu s većom količinom novca. Policija traga za počiniteljem, potvrdila je glasnogovornica splitske policije. (Hina)