Mjesto tragične nesreće u Bodovaljcima nedaleko od Nove Gradiške
Mjesto tragične nesreće u Bodovaljcima nedaleko od Nove Gradiške Foto: PU brodsko-posavska

Policijska uprava brodsko-posavske županije objavila je fotografiju s mjesta strašne nesreće u kojoj je u petak kasno navečer poginuo 25-godišnjak.


Očevidom jer utvrđeno je 25-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom prešao na suprotnu traku, zahvatio travnjak te udario u betonski šaht i zaštitnu ogradu mosta odvodnog kanala.

Mjesto tragične nesreće u Bodovaljcima nedaleko od Nove Gradiške
Mjesto tragične nesreće u Bodovaljcima nedaleko od Nove Gradiške (Foto: PU brodsko-posavska)

Vezani članci Ravnatelj županijskih cesta i član HDZ-a koji je autom usmrtio biciklista proglašen krivim - 10 Nakon priloga u Provjerenom ravnatelj županijskih cesta i član HDZ-a koji je autom usmrtio biciklista proglašen krivim: ''Pravosuđe je pokazalo da štiti velikog lokalnog moćnika'' Teška nesreća u Novoj Gradiški - 6 Ovako izgleda unutrašnjost kuće nakon što je u njoj sinoć završio automobil. Policija otkrila detalje nesreće

Automobil je od udara preletio preko kanala te je udario u dva drvena i betonski stup niskonaponske mreže zbog čega je na lokalnom području nestalo električne energije. Stoga su uz pripadnike DVD-a Staro Petrovo Selo intervenirali i djelatnici HEP-a.